Index / Huis / Gereedschap voor het verwijderen van Tegelvoeg

Share This Post

Huis

Gereedschap voor het verwijderen van Tegelvoeg

Na verloop van tijd, veel tegelvloeren hebben specie die begint af te brokkelen of wordt bevlekt. Regrouting de tegel in uw huis kan volledig verbouwen uw tegelvloer zonder het werk van het verwijderen en vervangen van de tegels. Voordat u begint, mo

AdvertisementNa verloop van tijd, veel tegelvloeren hebben specie die begint af te brokkelen of wordt bevlekt. Regrouting de tegel in uw huis kan volledig verbouwen uw tegelvloer zonder het werk van het verwijderen en vervangen van de tegels. Voordat u begint, moet u het juiste gereedschap voor het verwijderen van tegelvoegen hebben.

veiligheid Gereedschap

Tegelvoegen verwijdering creëert de perfecte omgeving voor het vliegen stukken van grout. Draag altijd de juiste bescherming voor je ogen voordat u begint met het verwijderen van tegelvoegen. Dit zal u helpen om potentiële oogletsel dat irritatie van de ogen en andere meer ernstige problemen kunnen veroorzaken. Het dragen van handschoenen zullen uw handen te beschermen tegen steeds ruw als je de tegel specie te verwijderen. Een stofmasker zal je beschermen tegen het inademen van de grout stof als het wordt verwijderd.

grout Saw

Veel huiseigenaren gebruik grout zagen om de voegen tussen de tegels te verwijderen. Alles met een sterke metalen punt zal echter werken om de specie uit de voegen te verwijderen. Utility messen en hardmetalen gereedschappen scoring (gebruikt voor het snijden tegel op maat) werk net zo goed als een grout zaag, maar veel huiseigenaren hebben deze tools bij de hand. Gewoon toepassen directe druk op de grout met de specie zaag. De druk en de metalen punt van de zaag zal "cut" in de specie en los te maken voor verwijdering.

Stofzuiger

Als je de voegen tussen uw tegels te verwijderen, zal je een hoop losse, gedroogde stukjes grout hebben op uw vloer. Het bijhouden van een vacuüm handig als je de specie uit uw tegel te verwijderen is erg belangrijk. Specie die niet direct wordt opgeruimd kan worden gelopen als u doorgaat met het verwijderen van voegen, en kan de top van de tegels krassen. Gewoon de stekker in de stofzuiger in de buurt van het gebied waar u werkt. Zodra u de specie uit de hele ene tegel hebt verwijderd, stofzuigen de specie van de vloer.

Share This Post