Index / Fashion, Style & Personal Care / Gereedschap voor het verwijderen van de achterkant van een horloge

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Gereedschap voor het verwijderen van de achterkant van een horloge

De batterij vervangen of het vervangen van de pakking op een horloge vereist het verwijderen van het horloge terug of case. Fabrikanten gebruiken verschillende sluitingen voor horloge ruggen, die elk een specifiek instrument te verwijderen vereist. e

AdvertisementDe batterij vervangen of het vervangen van de pakking op een horloge vereist het verwijderen van het horloge terug of case. Fabrikanten gebruiken verschillende sluitingen voor horloge ruggen, die elk een specifiek instrument te verwijderen vereist. een horloge verwijderen terug met een geïmproviseerde of verkeerde gereedschap kan krassen veroorzaken op het geval ontsierende de sluiting of schade aan de delicate beweging binnen het horloge.

Case Wrench

Waterdichte horloges hebben vaak schroef-off, of schroef-down zaak rug. identificeerbaar door 05:56 inkepingen rond de buitenomtrek van het horloge. De juiste tool om te gebruiken voor het verwijderen van een schroef-off stijl rug is een geval opener of case moersleutel. Een goede zaak sleutel past op alle maten schroef-off stijl backs en zal het horloge te openen zonder schade aan de behuizing of interne onderdelen.

Horlogemaker Mes

Druktest, ook wel snap-on sluitingen, onderscheiden zich door een kleine deuk of inkeping tussen de lippen aan één zijde van de achterkant van het horloge. Het juiste gereedschap om te gebruiken in dit geval een horlogemaker zaak mes, in combinatie met een zeemleren lap om je hand te beschermen. In sommige gevallen is een snap-on case kan niet handmatig worden gesloten en vraagt ​​om een ​​zaak pers hulpmiddel om het opnieuw te verzegelen.

Horlogemaker's schroevendraaier

Een andere populaire type horloge sluiting, in combinatie met metaal, rubber en plastic horloges, is een vier-schroef-stijl backing. Deze sluiting is het makkelijkst te verwijderen, en vereist een horlogemaker schroevendraaier, meestal verkocht in sets om alle maten van horloge schroeven te passen. Om de schroeven te vervangen als u klaar bent, moet u ook een set van een pincet te halen de schroeven en zet ze in de gaten voor het aandraaien.

Share This Post