Index / Hobby's, Games & Toys / Geology Research Paper Topics

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Geology Research Paper Topics

Geologie bestudeert de samenstelling van vaste oppervlak en het binnenste van de aarde, maar technieken kunnen worden gebruikt om interstellar organen meten en ook tot op zekere hoogte. Research papers over de geologie vaak rekening houden met de his

AdvertisementGeologie bestudeert de samenstelling van vaste oppervlak en het binnenste van de aarde, maar technieken kunnen worden gebruikt om interstellar organen meten en ook tot op zekere hoogte. Research papers over de geologie vaak rekening houden met de historische geologische activiteit en relateren aan de hedendaagse aspecten van de geologie of het gebruiken om toekomstige gebeurtenissen veronderstellen. Het kiezen van een geografisch bepaald onderwerp helpt bij het creëren van een self-contained, duurzame academische bijdrage.

Interieur geologie van de Aarde

Terwijl geologische elementen op het oppervlak van de aarde veel zeggen over de structuur van de planeet, de plaatsing van het inwendige van de aarde maar biedt ook verschillende structurele informatie. Honderden kilometers onder het oppervlak, is de geologische structuur van de aarde niet bestudeerd in dezelfde mate als het oppervlak om de eenvoudige reden dat het niet kan worden gezien met het blote oog. Bespreek de historische en hedendaagse methoden voor het bestuderen van de geologie van het interieur van de aarde en het belang dat deze studie heeft op de geologie als wetenschappelijke discipline.

Australië Lakes

Recent onderzoek naar de oorzaak van het uitsterven van de prehistorische megafauna Australië heeft zo ver terug als 46.000 jaar geleden een band met geografische veranderingen in de Australische mega-meren benadrukt. Sommige onderzoekers stellen dat de huidige Australische meren ooit werden samengevoegd in een grote, onderling verbonden reeks van meren. Wanneer de tektonische platen verschoven, deze meren van elkaar gescheiden en het resultaat was een verdroging van het klimaat. Onderzoekt het onderzoek inzake dit en hypothese of de geologische scheiding van deze meren de oorzaak van de Australische woestijnen vandaag kunnen zijn.

Caribbean Fault Slippage en Aardbevingen

Studies van prehistorische aardbevingen langs de Centrale Range fout, het scheiden van het Caribisch gebied en Zuid-Amerikaanse platen, onthullen heden voortdurende slip beweging met een snelheid uit 9 tot 15 mm / jaar op een punt in het centrum van Trinidad. Deze beweging heeft continu sinds de prehistorie gebleven. Het is een theorie dat deze beweging een grote toekomst aardbeving op die plaats kan veroorzaken. In een research paper, onderzoeken Trinidad topografie en kijk voor geologische kenmerken en sediment accumulatie die backups of deze bewering ontkent. Om u te helpen veronderstellen de effecten van de plaat beweging in het Caribisch gebied, kijken naar andere grote aardbevingen en noteer of soortgelijke continu fout slippen opgetreden voordat ze er gebeurd is,

Mars 'Geochemie

Recent onderzoek naar Mars, met name door de Mars Odyssey gamma-ray spectrometer, geeft gevarieerde concentraties van chemische stoffen, met inbegrip van kalium, calcium en silicium op Mars. Een idee voor een research paper is om zich te concentreren op deze interstellaire lichaam op een geochemische niveau. Vind waar de proliferatie van verschillende elementen voorkomen en zorgen voor een geochemische kaart van de planeet op basis van deze bevindingen. Let op de wijze waarop deze elementen een rol zou kunnen spelen geologische gegevens. Deze zelfde onderwerp kan worden gebruikt om zich te concentreren op een ander lichaam in de ruimte die voldoende heeft onderzocht.

Share This Post