Index / Bedrijf / Gemiddelde salaris van een Penn State Professor

Share This Post

Bedrijf

Gemiddelde salaris van een Penn State Professor

Penn State University bestaat uit meer dan 19 campussen in Pennsylvania. De universiteit heeft 17 hogescholen waaronder communicatie, techniek, rechten, geneeskunde en de vrije kunsten. De Amerikaanse Vereniging van hoogleraren (AAUP) enquêtes deze i

Advertisement

Penn State University bestaat uit meer dan 19 campussen in Pennsylvania. De universiteit heeft 17 hogescholen waaronder communicatie, techniek, rechten, geneeskunde en de vrije kunsten. De Amerikaanse Vereniging van hoogleraren (AAUP) enquêtes deze instelling om de salarissen van het onderwijzend personeel te bepalen. Het verdeelt de campussen in baccalaureaat, het aanbieden van undergraduate graden, en master, die graduate graden biedt. De meest recente enquêtes zijn voor het schooljaar 2010-2011.

Baccalaureate instellingen

Zoals bij veel instellingen voor hoger onderwijs, die campussen van Penn State die undergraduate graden bieden te betalen salarissen volgens hoogleraar rang, met hoogleraren maken van een gemiddelde van $ 99.100 per jaar. Universitair hoofddocenten verdienen $ 76.900, universitair docenten krijgen $ 65.000 en instructeurs ontvangt $ 53.600. Men verdiende meer dan vrouwen met mannelijke professoren maken van $ 99.400 per jaar, in vergelijking met de salarissen van vrouwelijke hoogleraren op $ 98.300.

Master's Instellingen

Voor Penn State campussen die master's graden, professoren die meer dan hun collega's in bachelordiploma instellingen, gemiddeld $ 114.400 per jaar. Universitair hoofddocenten krijgt $ 90.700, terwijl de docenten maken 77.900 en docenten verdienen $ 54.000. Mannelijke professoren werden betaald $ 114.600 per jaar in vergelijking met de $ 113.800 die door vrouwelijke hoogleraren. Op de instructeur niveau, werden salaris verschillen nog meer uitgesproken door geslacht: mannen verdiende $ 57.900 per jaar versus een gemiddelde van $ 48.000 gemaakt door vrouwen per jaar.

voordelen

Alle medewerkers van Penn State, met inbegrip van professoren, verdien voordelen als onderdeel van hun beloning. Deze omvatten gezondheid, tandheelkundige en visie verzekering, die werknemersbijdragen nodig. Vrijgesteld medewerkers accumuleren ook 16 uur per maand betaalde vakantie voor een tot 25 jaar van de dienst, en 18 uur per maand voor 26 jaar of meer. Betalen voor vakantie, ziekteverlof en rouw zijn ook beschikbaar. Ze krijgen ook 75 procent korting collegegeld voor zichzelf en hun families.

pensioen

Docenten ontvangen pensioen te betalen op basis van de vraag of ze eerder waren ingehuurd, op of na 1 januari 2011. De bedragen verschillen naar gelang van de datum, maar zowel de werknemers als de overheid een bijdrage leveren aan een lijfrente, zodat professoren beloning kunnen ontvangen op basis van hun aantal dienstjaren en de gemiddelde winst. Alleen wetgevende actie kan pensionering bedragen veranderen. Pensioenuitkeringen ook ziektekostenverzekering, die wordt verstrekt zonder enige bijdragen. Tandheelkundige en visie dekking, evenwel beëindigd op pensioen.

Share This Post