Index / Onderwijs / Gemeenschappelijke afkortingen in notities

Share This Post

Onderwijs

Gemeenschappelijke afkortingen in notities

Notities is een zeer waardevolle vaardigheid in de klas, of u nu op de middelbare school, middelbare school of universiteit. Als je instructeur dekt cursusmateriaal snel, met behulp van een breed scala van afkortingen tijdens aantekeningen kan u help

AdvertisementNotities is een zeer waardevolle vaardigheid in de klas, of u nu op de middelbare school, middelbare school of universiteit. Als je instructeur dekt cursusmateriaal snel, met behulp van een breed scala van afkortingen tijdens aantekeningen kan u helpen tegelijkertijd notities te maken en te luisteren naar je instructeur sneller en efficiënter. Bovendien, omdat-notities afkortingen houden u van het hebben van om woorden in hun geheel, met behulp van afkortingen spaart uw vingertoppen van onnodig werk.

Numbers

Bij het doen van notities in wiskunde klas, vaak afkortingen bevatten 'nee'. en "nos." voor de woorden "aantal" en "nummers" respectvol. Daarnaast kunt u "ht" te schrijven voor de hoogte en "wt" voor het gewicht. Gebruik de werkelijke aantallen van "1", "2" en "3" in plaats van de woorden gespeld terwijl notities nemen ook. Ook overwegen symbolen in plaats van woorden, zoals "+" in plaats van een plusteken, ">" voor "groter dan" en "%" voor percentage.

Brieven met Perioden

Veel andere afkortingen gebruikt tijdens het maken van aantekeningen vaak beschikken over periodes. Zo kun je schrijven "dat wil zeggen," wat betekent "dat is," evenals "enz.," Wat staat voor ", enzovoort." U kunt het woord "bijzonder" te korten door het schrijven van "esp." en de woorden "ten minste" en "maximaal" door het schrijven van "min." en "max." Daarnaast is de zinsnede "bijvoorbeeld" vertegenwoordigers "bijvoorbeeld" ook "c." staat voor "circa" of "rond" - zoals in "rond het jaar 1900", aldus het Instituut voor Library and Information Literacy Onderwijs.

Brieven zonder Perioden

Een breed scala van andere common-notities afkortingen niet noodzakelijkerwijs periodes. "Yr" staat voor "jaar" en "w /" staat voor "met." Ook moet je schrijft "w / o" voor "zonder" en "w / i" voor "binnen." De uitdrukking "b / c" gemakkelijk vervangt het woord "want" en "b / 4" kan worden gebruikt voor "voor." Bovendien, "re" betekent over.

Bij het maken van notities met behulp van afkortingen, schrijf "versus" met behulp van de afkorting "vs" en "wd" voor "woord." Ook de woorden "referentie" en "verschil" gebruik "referentie" en "diff" respectievelijk verkorten volgens English-Zone.com. Merk op dat een afkorting moet in het algemeen nog steeds begrepen worden, zelfs als u een periode die gewoonlijk niet één, of vice versa hebben toe te voegen.

kapitaal Afkortingen

Sommige afkortingen doorgaans worden geactiveerd tijdens het maken van notities. Bijvoorbeeld, het Verenigd Koninkrijk te korten u door het schrijven van "UK" en korten Groot-Brittannië door het schrijven van "GB" De afkorting voor "Engels" is "Eng., 'En de afkorting voor" Britse "is" Brit. " Bovendien, "Q" staat voor "vraag" en "A" staat voor "antwoord". U schrijft de uitdrukking "zo spoedig mogelijk" door het schrijven van "ASAP" ook.

Share This Post