Index / Eten drinken / Gemakkelijk Truffels van de chocolade voor Low Carb Eaters (Slechts 4 Ingredients!)

Share This Post

Eten drinken

Gemakkelijk Truffels van de chocolade voor Low Carb Eaters (Slechts 4 Ingredients!)

Ik geef toe, snoep maken is niet echt mijn sterkste kant. Het is een exacte wetenschap en als zodanig, vereist een goede instrumenten, nauwkeurige timing, zorgvuldige temperen, yada yada. Soms - OK, eigenlijk het grootste deel van de tijd - ik wil ge

Advertisement

Ik geef toe, snoep maken is niet echt mijn sterkste kant. Het is een exacte wetenschap en als zodanig, vereist een goede instrumenten, nauwkeurige timing, zorgvuldige temperen, yada yada. Soms - OK, eigenlijk het grootste deel van de tijd - ik wil gewoon iets decadent en lekker zonder al het gedoe, dat is niet altijd een gemakkelijke prestatie voor een low-carb eter. Dat is toen ik zweep deze eenvoudige, low-inspanning, low-carb donkere chocolade truffels met behulp van slechts vier basisingrediënten. Als je een truffel-making pro, je zult zien dat ik een paar shortcuts hier - zodat de resulterende truffels misschien niet de elegante, fluweelzachte, fotogenieke stukjes die je gewend bent. Maar de smaak? Ik betwijfel of chocolade minnaar zou klagen als ze nam een ​​hap.

Wat je nodig hebt

1 kop zware room
4 ounces ongezoete chocolade of suiker-vrij semi-zoete chocolade van uw keuze (zoals ChocoPerfection)
½ kopje poedervormige zoetstof (ik heb liever uitwijken) OR overslaan als het gebruik van suiker-vrij semi-zoete chocolade 2 eetlepels gezouten boter
Optioneel: Nederlands-Verwerkt cacaopoeder, gehakte noten, andere gewenste coatings

Tip

Niet een lage carber? vervangen Gewoon regelmatig poedersuiker of gebruik maken van semi-zoete chocoladerepen. Deze bijzondere recept voor poedervormige zoetstof omdat hiermee laag carbers om hun voorkeur suikervrije zoetstof te kiezen.

Stap 1

Simmer slagroom en gepoederde zoetstof (als het gebruiken) in een pan op matig-laag vuur, onder voortdurend roeren tot de zoetstof volledig is opgelost. Stop niet roeren, aangezien u niet wilt dat uw crème om verschroeien.

Roer de boter en gehakte chocolade, dan blijf roeren tot het een glad en glanzend chocolade ganache. Zodra u dat stadium heeft bereikt, onmiddellijk verwijderen van het vuur.


Stap 2

Giet ganache in een kom en chill in de koelkast voor ongeveer een uur, of tot het stevig genoeg om schimmel.

Stap 3

Uitrol van een aantal bakpapier over je werkblad. Neem een ​​lepel en schep wat ganache. Met behulp van een andere lepel, duw de lepel van ganache op het perkamentpapier in een terp. Ga zo door tot ganache is alle schepte. Dit recept levert ongeveer 16 truffels, afhankelijk van de individuele grootte.

Tip

Als uw ganache is uiteindelijk te korrelig, kunt u het opslaan door opnieuw verwarmen dan het toevoegen van een beetje meer chocolade en / of mengen met een staafmixer.

stap 4

Nu, traditioneel, zou je deze terpen van ganache chill totdat ze hebben bevestigd wat meer, rol ze in ballen, jas met een laagje gesmolten chocolade en rol ze rond in een secundaire coating. Niet ik! Vanaf hier, ik veeg ze dan gewoon met een beetje poedersuiker zoetstof.

stap 5

Nu zet ze terug in de koelkast opstijven. Zodra ze zijn stevig, bestrooi met een beetje meer zoetstof, indien gewenst, en geniet van uw no-gedoe traktaties!

optioneel toppers

Voor een beetje variatie (en ook omdat ik toevallig deze ingrediënten in mijn kast hebben), maakte ik een tweede partij van truffels en, vóór het koelen, besprenkeld een paar met geroosterde gehakte pecannoten en Nederlands-Verwerkt cacaopoeder gemengd (naar smaak) met poedervormige zoetstof. Ga hier gek en gebruiken wat uw boot drijft. Een paar ideeën: grof zeezout, chilipoeder, kaneel, in vlokken kokosnoot.


Tip

Opmerking: Deze truffels zijn het best gegeten meteen! Als je moet slaan, gebruik maken van dezelfde methoden als je zou reguliere zelfgemaakte truffels - store in de koelkast (of vriezer) in een luchtdichte container en wacht tot ze komen tot kamertemperatuur voor het eten. Houd er echter rekening mee dat dit recept is een snelkoppeling versie (niet veel zorg ging in hen temperen), zodat de zoetstof zal kristalliseren wanneer bevroren.

Share This Post