Index / Tuin / Gemakkelijk Landscaping ideeën met behulp van Gemalen Baksteen

Share This Post

Tuin

Gemakkelijk Landscaping ideeën met behulp van Gemalen Baksteen

Als u gemalen baksteen en willen landschap met het, hoeft u geen speciale vaardigheden of gereedschappen nodig. Verpletterd baksteen werkt goed als een landscaping materiaal. Na verloop van tijd zal gemalen baksteen sijpelen in de grond; hiermee reke

AdvertisementAls u gemalen baksteen en willen landschap met het, hoeft u geen speciale vaardigheden of gereedschappen nodig. Verpletterd baksteen werkt goed als een landscaping materiaal. Na verloop van tijd zal gemalen baksteen sijpelen in de grond; hiermee rekening houden bij het ontwerpen van een landschap met het, zoals u wellicht nodig om het te vervangen in een paar jaar.

scherpen

Maak een rand rond uw tuin, bloembed, oprit of terras met gemalen baksteen. Plaats de gemalen baksteen op de grond als je zou mulch en zet het om het gebied met grote stenen. Schets uw rand met grote stenen en in de ruimte tussen de bakstenen en het item met de gemalen baksteen vullen. Uw gemalen baksteen gaat waar je normaal mulch zou plaatsen. Crushed baksteen komt in een verscheidenheid van kleuren, zoals wit, grijs en roze.

walkways

Als uw gazon een loopbrug heeft, maak er een met gemalen baksteen. Schets uw loopbrug met een ander item - bijvoorbeeld, gazon klinkers - en vul met je gemalen baksteen. Water de gemalen baksteen en aanstampen het naar beneden om ervoor te zorgen dat niet waait over je hele gazon. Hierdoor kunt u en uw gasten naar een aangewezen gebied op uw gazon om te wandelen te hebben. Je hoeft niet naar cement gieten om een ​​succesvolle gang maken om uw tuin of schuur op uw gazon.

bomen

In plaats van de traditionele mulch rond uw bomen, leg gemalen baksteen. Verpletterd bakstenen werkt goed in plaats van mulch en voegt een duidelijke decoratief object aan uw gazon. Misschien wilt u de volledige metselen rond de boom basis om de gemalen baksteen te houden; Dit voorkomt dat de gemalen baksteen van wegblazen. Bedenk wat kleur van de gemalen baksteen u rond uw bomen te plaatsen - bijvoorbeeld wit, roze en grijs. Gebruik een kleur aan uw andere outdoor decoratieve objecten te vullen.

Wiet controle

Als uw gazon heeft een struik tuin, plaats gemalen baksteen op de grond onder en rond uw struiken. Dit helpt steun in onkruidbestrijding en voorkomt dat onkruid groeien in gebieden die moeilijk te bereiken. Het leggen van gemalen baksteen kunt u ook in een andere kleur aan uw struik tuin te brengen. lag gewoon op de gemalen baksteen in de plaatsen die u wilt onkruid te bestrijden.

fundament

Plaats uw gemalen baksteen tegen het fundament van uw huis. Het leggen van gemalen baksteen tegen de stichting van uw huis voegt een decoratief object om uw gazon en helpt voorkomen dat water aftappen om uw stichting. Denk aan het plaatsen van uw gemalen baksteen rond de gehele omtrek van de stichting van uw huis.

Share This Post