Index / Eten drinken / Gemakkelijk glutenvrij, Low Carb pompoentaart Recept

Share This Post

Eten drinken

Gemakkelijk glutenvrij, Low Carb pompoentaart Recept

Als u een dieet te volgen, dan moet je zeker begrijpen hoe vakantie potlucks een bron van angst en angst. Niet alleen zal je worden gebombardeerd door de verleiding van alle kanten (ik ben op zoek naar jou, Rice Krispies behandelt), maar je bent op e

Advertisement

Als u een dieet te volgen, dan moet je zeker begrijpen hoe vakantie potlucks een bron van angst en angst. Niet alleen zal je worden gebombardeerd door de verleiding van alle kanten (ik ben op zoek naar jou, Rice Krispies behandelt), maar je bent op een verlies over wat te brengen dat zowel u en anderen kunnen eten - vooral als je op korte tijd en / of keuken vaardigheden. Nou, het antwoord op uw probleem kan, letterlijk, zijn net zo makkelijk als taart. Als amandelen op uw OK-en-klare lijst, probeer deze fool-proof, korrelvrije, suiker-free, low-carb, pompoentaart recept dat erythritol (een natuurlijke zoetstof) gebruikt voor suiker en amandel maaltijd voor tarwemeel . U kunt ook een paar veranderingen is zuivel vrij te maken ook. Het eindresultaat is een rustieke taart met een rijke en romige pompoen vulling in een kruimelig amandel korst met slechts ongeveer 4,75 gram netto koolhydraten per portie!

Wat je nodig hebt

15 ounce ingeblikte pompoen
½ kopje kristalsuiker zoetstof erythritol voorkeur (ik stel uitwijken) plus een extra 1 eetlepel kristalsuiker zoetstof voor korst (optioneel)
1 eetlepel pompoentaart kruiden
1 kopje slagroom of kokosmelk (voor zuivelproducten gratis)
3 eieren (twee voor het vullen, één voor de korst) ½ theelepel vanille-extract
2 kopjes amandelmaaltijd (of amandelmeel geblancheerd, als u liever een minder melige korst)
2 eetlepels zachte boter of kokosolie (voor zuivelproducten gratis)
Zeezout

Stap 1: Maak de Vulling

Verwarm de oven voor op 325 ° Fahrenheit. In een grote kom alle vullingsbestanddelen (met slechts twee van de drie eieren). Dat klopt, gewoon dumpen ze allemaal in elkaar in een oude orde. (Ik zei toch dat dit was fool proof.) Nu, meng weg totdat het is goed en gemengd. Zodra het klaar is, zet het opzij en beginnen met het maken van uw korst.

Tip

Als u wilt kokosmelk in plaats van room te gebruiken voor zijn geweldige voordelen voor de gezondheid, maar zijn bang dat je taart zal ook coconut-y smaak, zou ik geen zorgen. De kruiden doen een goede baan van het maskeren van de kokosnoot smaak. Echter, wilt u misschien een extra ½ theelepel kaneel en ½ theelepel nootmuskaat toe te voegen als je echt niet in de kokosnoot.

Stap 2: Maak de Korst

Praten over een no-gedoe gebakjekorst. Deze hoeft zich niet uit te rollen, en heeft slechts drie ingrediënten: een ei, boter (of kokosolie) en amandel maaltijd (of amandelbloem). Licht uw ei te verslaan in een kom, voeg dan de boter en amandel maaltijd.

Meng de korst ingrediënten tot ze samenklonteren. U zult merken dat je handen zijn de beste tools voor deze job.

Stap 3: Druk in Pie Pan

Neem je taartbodem "deeg" en zet het in een ingevette taartvorm. Druk vervolgens op het in de pan in een gelijkmatige laag.

Voeg een decoratieve rand, als dat is hoe u rolt. Ik wil mijn fluit. Of ga met de rustieke uitstraling en houdt de randen zonder opsmuk.

Stap 4: Giet het vullen in de ongebakken Korst

Giet de vulling in de korst en zelfs uit de top met een spatel. Nu is het oven klaar!

Stap 5: Bake

Bak je taart op 325 ° Fahrenheit voor ongeveer 50 minuten of tot een tandenstoker die in het centrum wordt opgenomen komt uit schoon. Als de korst randen beginnen een beetje te bruin tijdens het bakken te krijgen, verwijder dan de taart en hebben betrekking op de randen met folie, dan terug de taart in de oven. Als je klaar bent, trek je taart uit de oven en laat het afkoelen tot verder in te stellen. Ik weet dat het moeilijk, (ruikt hemels, nietwaar?) Maar wees geduldig! Om te serveren, top met een klodder slagroom of kokosmelk en geniet van je cheat-vrij traktatie.


Share This Post