Index / Onderwijs / Gelijkwaardigheid Tests voor College Degrees

Share This Post

Onderwijs

Gelijkwaardigheid Tests voor College Degrees

Gelijkwaardigheid tests voor college cursussen zijn beschikbaar voor een verscheidenheid aan wetenschappelijke disciplines. CLEP, DSST, Excelsior College Onderzoek en GRE Subject examens kan tellen als college credit op vele universiteiten. Deze exam

AdvertisementGelijkwaardigheid tests voor college cursussen zijn beschikbaar voor een verscheidenheid aan wetenschappelijke disciplines. CLEP, DSST, Excelsior College Onderzoek en GRE Subject examens kan tellen als college credit op vele universiteiten. Deze examens kunnen studenten van cursussen om te testen door aan te tonen hun vaardigheden en kennis op een bepaald onderwerp, waardoor ze tijd en geld.

CLEP Testen

Drieƫndertig CLEP tests worden beheerd door het College van Bestuur van meer dan 1.400 centra in Noord-Amerika, veel van hen op universiteitscampus. Examens overeen met typische inleidende-level universitaire cursussen. Tegen een kostprijs van $ 77 per 2010 voor tussen de 3 en 12 credit-uren, ze zijn veel goedkoper dan de meeste traditionele college cursussen. Examens zijn computer gebaseerd en multiple choice, en ze duren 90 minuten. Sommige examens hebben een optionele essay sectie die universiteiten kunnen eisen voor krediet.

DSST Testing

Aangeboden door het Defense activiteit voor niet-traditionele Education Support, de DANTES Onderwerp gestandaardiseerde tests, of DSSTs, werden ontwikkeld door de Educational Testing Service voor het Amerikaanse ministerie van Defensie. Ze zijn ook beschikbaar voor niet-militaire personeel. U kunt kiezen uit 38 proeven in het algemeen gebieden van het bedrijfsleven, geesteswetenschappen, wiskunde, wetenschappen, sociale wetenschappen en onderwijs op testcentra in het hele land. Er zijn ook enkele onderwerp tests die nog niet beschikbaar zijn via CLEP of Excelsior zijn.

Excelsior College Examens

Meer dan 200 Pearson Testing Centers in de Verenigde Staten en Canada het beheer van de 51 Excelsior College examens. Ze zijn ook verkrijgbaar door een speciale regeling voor personen die ver wonen van een testcentrum. Excelsior testen neiging zich te richten op de gemiddelde tot gevorderde college cursussen en de laatste drie tot vier uur. Ze variƫren in prijs van $ 200 tot $ 400.

GRE Subject Examens

Beheerd door de Educational Testing Service, worden GRE Subject Tests gegeven in geschreven vorm in oktober, november en april. Met ingang van 2010, deze tests kosten tussen de $ 140 en $ 160. Deze drie-en-een-half uur examens testen de kennis op een bepaald gebied op universitair niveau een bachelor's. Hoeveel krediet wordt verleend varieert sterk door de school, met een aantal hogescholen die hogere scores voor krediet dan anderen.

Share This Post