Index / Huis / Gekweekte marmeren wastafel Repair

Share This Post

Huis

Gekweekte marmeren wastafel Repair

Wastafels krijgen veel slijtage uit een assortiment van producten en elektronica die worden gebruikt in de buurt van hen. Door de producten en het water uit de wastafel, scheurtjes rondom de afvoer, vlekken verschijnen op het oppervlak, brandwonden o

Advertisement

Wastafels krijgen veel slijtage uit een assortiment van producten en elektronica die worden gebruikt in de buurt van hen. Door de producten en het water uit de wastafel, scheurtjes rondom de afvoer, vlekken verschijnen op het oppervlak, brandwonden ontstaan ​​van hete voorwerpen en krassen ontstaan ​​tegen scherpe voorwerpen. In tegenstelling tot andere vaste oppervlakken, gegoten marmer is 75 procent gemalen marmer stof, met een glanzende deklaag die alleen op het oppervlak. Om kleine krassen, brandwonden of vlekken op te lossen, moet je dit topcoat Refinish en proberen de schade te verbergen.

kits

Doe-het-zelf kits kunt u het probleem zelf op te lossen, terwijl het gebruik van professionele producten. Ze bieden u eenvoudig met alles wat je nodig hebt in een aankoop. Volgens refinishingonline.com en bathwizard.com, kunnen beide sites waar kits kunnen worden gekocht, brandwonden, vlekken of krassen worden bevestigd met een oppervlakte te herstellen kit die macht ontvlekkingsmiddelen, krassen verwijderen, polijstmachine en glansspray omvat. Scheuren kan worden gerepareerd met marmeren reparatiesets, die schuurpapier, een gegoten marmer patch, vloeibare harder en alle gebruiksvoorwerpen op te nemen. Deze types van kits bevatten afwerking jassen voor een duurzame afwerking.

Aan de andere kant, alleen effen kleuren zijn beschikbaar, dus als je knikker displays wervelingen, kan deze niet worden gereconstrueerd. Voor grote gebieden, overweeg dan overdoen uw hele gootsteen zodat de kleur uniform zal zijn. Het zou nog steeds kost minder dan vervangen.

individuele producten

Afhankelijk van de reparatie nodig is, kunnen sommige producten afzonderlijk worden aangeschaft om de specifieke taak te doen. Volgens naturalhandyman.com, na kleine schuren van beschadiging van het oppervlak, gebruik dan een product aan de glanzende afwerking van gegoten marmer, zoals Gel Gloss, een polyurethaan vernis te herstellen, of verf met een epoxy basis. De enige manier om brandwonden repareren is om de verf die oorspronkelijk wordt gebruikt om gekweekte marmer, verkrijgbaar bij http://www.integritycoatings.com kopen, maar het is erg duur.

Het kan nodig zijn om meerdere producten te proberen voordat het vinden van een die werkt met uw schade. Volgens Tim Carter, auteur van askthebuilder.com, kunnen kleine krassen en vlekken worden afgedekt, maar grote scheuren kan niet worden gerepareerd. Kun je uiteindelijk de uitgaven veel geld op een product dat niet uw gootsteen zal verlaten op zoek nieuw.

professionals

Bij grote scheuren en beschadigingen, het inhuren van een professional zou de weg te gaan. Professionals kunnen hun handen op dure verven en afwerkingen dat winkels niet bieden meestal. Miracle Method, bijvoorbeeld, biedt aan uw huis te komen en gebruik maken van hun natuurlijke Accent producten die ze zeggen te houden een reparatie looptijd van vijf tot 10 jaar. Andere aannemers stuurt u een reparatieset om het zelf te doen met hun ingrediënten.

De meeste bedrijven geven hun producten een naam, zonder dat je eigenlijk te informeren over wat het product is. Je zou kunnen besteden veel geld voor een product dat u zelf kunt kopen. Veel bedrijven zeggen ook dat ze volledig kunnen reparatie van uw gegoten marmer, terwijl de meeste onderzoek geeft aan dat gegoten marmer enigszins kan worden hersteld, maar nooit volledig hersteld.

Share This Post