Index / Reizen / Gehandicapte veteranen Benefits & Leger Hops

Share This Post

Reizen

Gehandicapte veteranen Benefits & Leger Hops

Een veteraan heeft reismogelijkheden die andere reizigers niet hebben. In het bijzonder, kunnen zij commercieel vliegtickets boeken met militaire kortingen of inschrijven voor een militaire hop bekend als Space A (nog plaatsen vrij) vlucht. militaire

AdvertisementEen veteraan heeft reismogelijkheden die andere reizigers niet hebben. In het bijzonder, kunnen zij commercieel vliegtickets boeken met militaire kortingen of inschrijven voor een militaire hop bekend als Space A (nog plaatsen vrij) vlucht.

militaire Hops

Militaire hop zijn militaire vliegtuigen die veteranen en nabestaanden aan boord mogelijk te maken. Deze vluchten zijn geen betrouwbare manier van reizen. Op elk moment kan de operationele status van een vlucht te wijzigen, waardoor annuleringen en omgeleid vluchten.

overwegingen

Ruimte Een zetels worden geïdentificeerd 02:58 uur voor vertrek van de vlucht. De veteraan Raadpleeg bij de passagier service center voor een vlucht's show time en de beschikbare zitplaatsen. De veteraan moet klaar zijn voor directe vlucht verwerking en boarding moet een ruimte beschikbaar zijn.

gehandicapte Dierenartsen

De enige persoon toegestaan ​​om een ​​veteraan te begeleiden is een afhankelijke of een andere persoon in aanmerking komt voor Space A vluchten. Militair personeel er alles aan doen om te zorgen voor openbaar vervoer voor gehandicapte passagiers. De passagier militairen en bemanningsleden zullen de veteraan met een handicap te helpen bij het instappen, zitplaatsen en de vlucht uitstappen.

Waar kan Veterans vliegen?

Een teruggetrokken Reservist met een rode identificatiekaart kunnen vliegen naar Alaska, Hawaï, de Amerikaanse Maagdeneilanden, Guam, Amerikaans Samoa en de rest van de continentale Verenigde Staten. Als Gepensioneerde met een blauwe identiteitskaart, kan de veteraan overal vliegen ministerie van Defensie heeft vluchten die opereren binnen de Verenigde Staten en in het buitenland.

Vereiste documenten

Een gepensioneerde veteraan moet een DD formulier 2 (blauw) Strijdkrachten Identification (ID) kaart te dragen. Een gepensioneerde reserve dierenarts, die recht heeft op pensioen te betalen op de leeftijd van 60, moet een DD formulier 2 (rood) ID-kaart en een verklaring van het pensioen in aanmerking te komen dragen. Een gepensioneerde reservist gekwalificeerd voor gepensioneerde beloning moet een DD formulier 2 (blauw) ID-kaart te dragen.

Share This Post