Index / Careers & Work / Gecertificeerde Medicatie Aide Salarissen

Share This Post

Careers & Work

Gecertificeerde Medicatie Aide Salarissen

salarissen Certified medicatie aides 'niet veel verschillen, en de aard van de vaardigheid of certificering een assistent heeft misschien niet een dramatisch effect haar salaris potentieel. De meeste gecertificeerde medicatie aides verdient tussen de

Advertisementsalarissen Certified medicatie aides 'niet veel verschillen, en de aard van de vaardigheid of certificering een assistent heeft misschien niet een dramatisch effect haar salaris potentieel. De meeste gecertificeerde medicatie aides verdient tussen de $ 9,00 en $ 14,00 per uur.

Ervaring

Die werken als gecertificeerde register medicatie aides zijn niet anders dan de meeste andere mensen in de Verenigde Staten. Als het niveau van hun ervaring toeneemt, doen hun salarissen.

certificaat

Er zijn verschillende certificering mogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in steeds een gecertificeerde medicatie aide. Salarissen kunnen evenwel verschillen per certificering. Volgens PayScale.com, medicatie aides gecertificeerd als Certified Medication Technici (CMT) hebben een uurtarief waaier van $ 9,49 tot $ 13,75.

Skill / Specialty

Gecertificeerd register medicatie aides verwerven van verschillende vaardigheden en specialiteiten. Die gespecialiseerd geneeskunde / chirurgie en acute zorg kan verdienen ongeveer een dollar meer per uur dan die met andere vaardigheden, maar in het algemeen, de salarissen niet te veel verschillen in vaardigheden.

werkgever

Gecertificeerde medicatie aides hebben de mogelijkheid om te werken met verschillende soorten werkgever. Degenen met ziekenhuizen, particuliere praktijken / bedrijven en bedrijven hebben over het algemeen uurtarieven tussen de $ 9,00 en $ 13,00.

werkgelegenheid Status

Zoals bij vele gebieden, kan gecertificeerd medicatie assistenten worden ingehuurd als een permanente, part-time, tijdelijke in vaste of per diem werknemer. Volgens PayScale.com, die ingehuurd als een per diem werknemer hebben over het algemeen een hoger salaris dan die ingehuurd in de andere capaciteiten.

Share This Post