Index / Tuin / Gebruik van diatomeeënaarde voor Chiggers

Share This Post

Tuin

Gebruik van diatomeeënaarde voor Chiggers

Chiggers wonen vooral buiten, maar ze kunnen ook binnenshuis migreren. Waar ze ook zijn, ze zijn ongelooflijk irritant voor de mens als gevolg van hun jeuk inducerende beten. Ze hangen in gevoelige gebieden, zoals de enkels en de ruggen van de knieën

Advertisement

Chiggers wonen vooral buiten, maar ze kunnen ook binnenshuis migreren. Waar ze ook zijn, ze zijn ongelooflijk irritant voor de mens als gevolg van hun jeuk inducerende beten. Ze hangen in gevoelige gebieden, zoals de enkels en de ruggen van de knieën, waar de huid buigt vaker, en gebruiken hun speeksel om menselijk weefsel vloeibaar te maken en het gebruik van hun gastheren als mobiele feest. Diatomeeënaarde is een kind en huisdier-vriendelijke manier om ze te elimineren van het huis en de tuin.

chiggers

Vlooien zijn de juveniele vorm van kleine, roodgekleurde mijten uit de familie Trombiculidae. Ze zijn nauw verwant aan vlooien en teken en wonen in Noord-en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië, evenals een groot deel van Afrika. Hoewel ze geen ernstige ziekten te voeren, kan de beten een allergische reactie veroorzaken en zijn zeer vervelend en onaangenaam. Vlooien haken op samen en blijven 3-4 dagen tenzij ze worden verwijderd door zeep en water of insectenspray. Om hun terugkeer te voorkomen of te ontdoen van een chigger besmetting, diatomeeënaarde is een natuurlijke oplossing met weinig impact op het milieu.

Diatomeeënaarde

Bergmeel, algemeen genoemd diatomeeënaarde, heeft vele toepassingen in aanvulling op de bestrijding van ongedierte, met inbegrip van filtratie, isolatie en als huisdier strooisel en spill absorber. Samengesteld uit fossiele diatomeeën, het is ongelooflijk nuttig voor het doden van insecten. De wasachtige coating op exoskeletons insecten wordt opgenomen en krassen wanneer het insect in contact komt met diatomeeënaarde, ook de schadevergoeding hun schelpen. De stof is over het algemeen onschadelijk voor mensen en huisdieren.

outdoor Application

Diatomeeënaarde kan worden gestrooid of afgestoft over een gazon om zich te ontdoen van vlooien. Diatomeeënaarde is ook effectief bij de bestrijding van kakkerlakken, vlooien en teken. Tuin aanbod winkels verkopen diatomiet poetsdoeken van verschillende typen. Een brede toepassing is het beste, hoewel je ook een tuin spuit kan gebruiken om bepaalde gebieden aan te wijzen tijdens het aanbrengen.

indoor Application

Als vlooien hun weg in uw huis hebt gevonden, kunt u overwegen afstoffen diatomeeënaarde rond deuren, ramen en alle andere ingangen om meer te houden van dwalen in. Zachte oppervlakken, zoals banken kunnen ook profiteren van een dun laagje, als het lijkt vlooien hebben gevestigd, worden .

Share This Post