Index / Huis / Gebeitst Schilderij Technieken

Share This Post

Huis

Gebeitst Schilderij Technieken

Gebeitst hout is de uitstraling van hout waaruit verf is niet succesvol is ontdaan, waardoor er restanten achter. Hoewel deze eens onaantrekkelijk werd beschouwd, is het nu een gewilde look. Ingelegde schilderij is een techniek om hout deze look te g

Advertisement

Gebeitst hout is de uitstraling van hout waaruit verf is niet succesvol is ontdaan, waardoor er restanten achter. Hoewel deze eens onaantrekkelijk werd beschouwd, is het nu een gewilde look. Ingelegde schilderij is een techniek om hout deze look te geven. Vandaag de verf achtergelaten is meestal wit of pastel, maar elke kleur kan worden gebruikt. Dit effect blijkt het best op eiken, dennen en essen.

Beitsen van meubels met Spijkers en Azijn

Eén beitsen methode houdt een handvol van gegalvaniseerde nagels gedrenkt in witte azijn voor 2-3 dagen. De azijn lost de verzinken van de nagels en wanneer de vloeistof wordt toegepast op eikenhout, een mooie grijze "stoffige" look resultaten. De term verwijst naar het proces van beitsen de nagels.

gebeitst Pine

Gebeitst grenen was populair voor drie seizoen portieken in de Midwest in de jaren 1980. Test dit proces op een stuk van den voordat je aan de slag op uw veranda of meubilair. Meng vlak olie primer of verf met terpentine en test voor het gewenste effect. Breng de beits beits gelijkmatig met een witte borstel. Werk van boven naar beneden. Na 10-20 minuten, controleer dan de vlek te zien of het penetreren van de hout. Borstel het overtollige verf met een droge witte borstel. Laat de gekleurd houtwerk een nacht drogen. Eindig het hout met 1-3 lagen satin acryl polyurethaan, schuren in tussen de lagen. De dennen zelf zal geel na verloop van tijd indien onbehandeld. Het proces van kleuring zal het hout te houden van het draaien geel.

Beitsen Fresh Wood

Begin met schoon hout vrij van olie of vet. Voor een donkerdere tint van meubilair, breng dan een vlek eerste en laat het goed drogen. Sluit de hout met een schuren sealer. Breng een laag van platte witte latex verf in een sectie op een moment om te zorgen dat de verf nog nat zijn. Veeg als af met een doek waardoor er slechts een paar plekken van verf. Nadat de verf droog is, het hout, totdat het glad is. Vernis het afgewerkte stuk met twee lagen van satijn of hoogglans lak.

Beitsen Stain Over Pre-Geverfde houtsoorten

Breng de witte beitsen vlek over de bovenkant van de bestaande hout kleur. Als het hout heeft een kers gekleurde afwerking en witte vlek wordt toegepast, is het resultaat een licht gebeitst vlek met de basiskleur laten zien door de transparante over-glazuur. De hoeveelheid van de huidige kleur die door middel toont hangt af van hoe dun de beitsen vlek. Test een klein gebied van het hout voor het werken op het hele stuk van het meubilair

Share This Post