Index / Onderwijs / Geavanceerde Mondhygiëne Practitioner Schools

Share This Post

Onderwijs

Geavanceerde Mondhygiëne Practitioner Schools

De resultaten van het rapport van de Surgeon General's 2000 getiteld "Oral Health in Amerika," bracht de American Dental Hygienist's Association om de geavanceerde tandhygiëne beoefenaar te stellen (ADHP) de aanwijzing in 2004. Deze rol is gemaa

AdvertisementDe resultaten van het rapport van de Surgeon General's 2000 getiteld "Oral Health in Amerika," bracht de American Dental Hygienist's Association om de geavanceerde tandhygiëne beoefenaar te stellen (ADHP) de aanwijzing in 2004. Deze rol is gemaakt, zodat licentie mondhygiënisten met een masters-niveau onderwijs kunnen veronderstellen meer klinische verantwoordelijkheid en, op zijn beurt, de bestrijding van de natie dalende tandarts beroepsbevolking en mondgezondheid epidemie. ADHPs spelen een belangrijke rol in het verstrekken van tandheelkundige zorg in situaties waarin de financiën of geografie beperkt de toegang van een patiënt om de diensten van een MD.

Eastern Washington University

De Master of Science in tandhygiëne opleiding aan de Eastern Washington University is een onderdeel van de westerse Interstate Commissie voor het Hoger Onderwijs (WICHE) programma waarmee studenten van de 15 staten van de VS om zich te kwalificeren voor "in-state" collegegeld tarieven. Een link naar een lijst van staten en verdere details vindt u in de sectie Resource hieronder. De masteropleiding is tussen de 62 en 67 credit-uren in de lengte en kwalificeert de afgestudeerden om te oefenen als een ADHP in afwachting van eventuele van toepassing zijnde staat licentiestatus. Het programma kan in 7/4 met volledig dagonderwijs of binnen zes jaar studeren in deeltijd worden afgerond. De cursus combineert online studie met een week lang intensieve klinische in Spokane en een promotie in de Repository of presentatie.

Eastern Washington University
Office of Admissions
101 Sutton Hall
Cheney, WA 99004
509-359-2397
ewu.edu

Idaho State University

Volgens de Idaho State University, is mondhygiëne programma van de school in de top 10 procent van alle programma's in de VS De Master of Science in mondhygiëne mate, met een nadruk op het platteland en de gemeenschap de gezondheid omvat het curriculum beschreven in de 2008 American Dental Vereniging publicatie hygiënist getiteld, "Competenties voor de Advanced Dental Hygiene Practitioner." Meer dan 1.500 leden van de gemeenschap te ontvangen tandheelkundige zorg op de campus 'high-tech tandheelkundige voorzieningen uitgerust met 33 patiënt stoelen, zes x-ray-kamers en computers voor klinisch gebruik. De studenten komen in aanmerking voor de staat licentiestatus in de VS bij het afstuderen.

Idaho State University
Ministerie van mondhygiëne
921 Zuid-8, Stop 8048
Pocatello, ID 83209
208-282-3796
isu.edu

Metropolitan State University

Metropolitan State University onder leiding van de eerste ADHP programma door de American Dental Hygienist's Association gecertificeerd in samenwerking met Normandale Community College. Het programma wordt aangeboden naast de master of science mondelinge zorgverlener mate plan. Via het programma huidige bacheloropleiding houders en het beoefenen van mondhygiënisten ontvangt de klinische en klassikale training die nodig zijn voor de staat licentiestatus en een carrière in de geavanceerde tandheelkundige behandeling. Een online onderzoek component versterkt de on-campus en hands-on delen van het curriculum.

Metropolitan State University
Saint Paul Campus
700 East Seventh St.
Saint Paul, MN 55106

Midway Campus
1450 Energy Park Drive
Saint Paul, MN 55108

Minneapolis Campus
1501 Hennepin Avenue
Minneapolis, MN 55403

651-793-1378
metrostate.edu

Share This Post