Index / Huis / GE True Oven Temp Problemen oplossen

Share This Post

Huis

GE True Oven Temp Problemen oplossen

De General Electric True Temp oven heeft verschillende opties, waaronder zelfreinigend, functie Sabbath, getimed bakken en braden, warmhoudlade en regelbare oven thermostaat. Terwijl de oven moet goed werken met normaal onderhoud en zorg, kunnen gebr

Advertisement

De General Electric True Temp oven heeft verschillende opties, waaronder zelfreinigend, functie Sabbath, getimed bakken en braden, warmhoudlade en regelbare oven thermostaat. Terwijl de oven moet goed werken met normaal onderhoud en zorg, kunnen gebruikers af en toe problemen, zoals problemen met de oventemperatuur tegenkomen. Als de basis temperatuur van de oven niet bevredigend is, kan de temperatuur van de oven True Temp handmatig worden aangepast permanent harder of warmte in de oven.

Zet de oven uit en trek de stekker uit het stopcontact voorafgaand aan het maken thermostaatknop veranderingen.

Trek de "Oven Temp" knop off van de post op de oven range. Zet hem op en draai de schroeven tegen de klok in één beurt. Draai de aanwijzer op de knop naar rechts in de richting van de woorden "Make Hotter" als de oventemperatuur lijkt te laag. Draai hem naar "Make Cooler" als de oven te heet is. Draai de schroeven lichtjes en zet de knop weer op de waaier post, schuiven het vlakke deel van de knop op de as.

Houd de knop met de ene hand en de achterkant naar u toe als de knop heeft twee wijzerplaten. Draai de schroeven tegen de klok in één beurt. Terwijl de achterzijde van de knop, zet de voorzijde van de knop naar rechts om oventemperatuur te verhogen. Draai naar links om de oventemperatuur te verlagen. Draai de schroeven lichtjes en zet de knop weer op de waaier post, schuiven het vlakke deel van de knop op de as.

Druk op de "bak" en "Broil Hi / Lo" toetsen tegelijk ingedrukt gedurende twee seconden als de oven een instelbare temperatuur knop heeft. Op het display verschijnt "SF." Druk op de "bak" pad en gebruik de pijl pads te verhogen of de oventemperatuur verlagen.

Verhogen of de oventemperatuur verlagen met behulp van de pijltjestoetsen of de oven thermostaatknop op incrementele veranderingen aan te brengen in de temperatuur tijdens het koken.

Share This Post