Index / Tuin / Gaten van Lawn Grubs

Share This Post

Tuin

Gaten van Lawn Grubs

Gazons die larven hebben, zal tekenen zoals gaten laten zien, maar de gaten zijn niet gemaakt door de larven. Ze zijn gemaakt door roofdieren op zoek naar de larven voor voedsel. Roofdieren graven gaten 1/2 tot 1 inch in diameter en 1 tot 3 duim diep

Advertisement

Gazons die larven hebben, zal tekenen zoals gaten laten zien, maar de gaten zijn niet gemaakt door de larven. Ze zijn gemaakt door roofdieren op zoek naar de larven voor voedsel. Roofdieren graven gaten 1/2 tot 1 inch in diameter en 1 tot 3 duim diep om larven te vinden.

larven

Larven zijn de larven van een kever die haar eieren in het vochtige gras in juni of juli legt. Wanneer de eieren uitkomen in grub larven, de grub is minder dan 1/2 inch lang. De C-vormige witte grub holen onder de grond tot een diepte van 1 tot 3 inch. Deze kleine gaten te vullen back-up snel met gazon water geven of regen.

Feeding Grubs

Engerlingen zal wonen net onder de oppervlakte van het gazon, voeden op het gras wortels. Aangezien de larven voeden hun groei gaat door totdat de grub een volwassen lengte van maximaal 2 inch, afhankelijk van het type tor die de eieren gelegd bereikt. Larven voeden zich met de wortels tot de bodemtemperatuur begint te laten vallen in de herfst. De larven graven dieper in de bodem voor de wintermaanden.

Feeding Predators

Nocturnal roofdieren gaat op zoek naar larven in de bodem in augustus en september, wanneer de grub is nog steeds dicht bij het bodemoppervlak. Roofdieren die perfect ronde gaten in de bodem zal graven zijn wasberen, stinkdieren en mollen. Je zult maar een gat niet zien; vindt u vele gaten in het hele gazon te zien. Overal waar je zo'n gat te zien, werd een rups die in de bodem.

Behandeling

Succesvolle behandeling van een grub besmetting zal roofdieren te stoppen van het graven van gaten in uw gazon.

Behandeling grotendeels worden uitgevoerd in de herfst. Een uitzondering is halofenozide, een hormoon na te bootsen gebruikt voor het regelen van de Japanse kevers, die wordt toegepast als de volwassen kevers actief zijn in juni en juli. Milky spore ziekte, een bacterie die de Japanse kever grub eet van de binnenkant, is een biologische methode voor het behandelen van een Japanse kever witte grub besmetting. Als de larven eten de wortels en de melkachtig spore ziekte, ze sterven. Zodra de grub sterft, de larve explodeert, het vrijgeven van meer melkachtig spore ziekte, dus er is een continue cyclus om alle larven te doden. Milky spore ziekte duurt in de grond voor maximaal 20 jaar en is niet schadelijk voor dieren en mensen. Insecticiden gebruikt in de herfst om grub plagen onder controle te houden trichloorfon of carbaryl (Sevin) toegepast zoals aangegeven op de verpakking.

Share This Post