Index / Eten drinken / ganache plaatsvervanger

Share This Post

Eten drinken

ganache plaatsvervanger

Het woord ganache betekent "kussen" in het Frans, merkt schrijver Harold McGee in zijn boek "On Food and Cooking." Een ganache heeft een zachte textuur en kan bijna smelten in de mond. Het mengsel een combinatie van een type chocolade

AdvertisementHet woord ganache betekent "kussen" in het Frans, merkt schrijver Harold McGee in zijn boek "On Food and Cooking." Een ganache heeft een zachte textuur en kan bijna smelten in de mond. Het mengsel een combinatie van een type chocolade met een soort room en heeft een aantal toepassingen in zoet maken. Als je het traditionele type van ganache niet kan verkroppen, heb je enige substitutie opties.

ganache Bestedingen

U kunt ganache gebruiken op verschillende manieren, afhankelijk van de methode gebruikt wordt om hem te bereiden. Steviger stijlen van ganache bevatten twee keer zoveel chocolade als slagroom en worden gebruikt om snoepjes te maken, zoals truffels. Zachtere stijlen hebben gelijke hoeveelheden room en chocolade. Een gemeenschappelijk gebruik voor een zachtere stijl van ganache is als een glazuur voor cake of als vulling in bitterkoekjes. U kunt ook smaken, zoals vanille, munt of amandel toe te voegen, een ganache.

Nondairy Ganache

Als u geen zuivelproducten als gevolg van lactose-intolerantie of als gevolg van een veganistisch dieet kan eten, kunt u nog genieten van een versie van ganache. Kies een donkere chocolade die zuivel-vrij en een soort van zuivel-vrije melk, zoals sojamelk, amandel- of kokosmelk. Rose Levy Beranbaum, auteur van "The Cake Bijbel," getest verschillende soorten nondairy melk bij het maken van ganache. Ze vond een sojamelk vervanger resulteerde in een lichter gekleurde ganache en dat er meer sojamelk dan chocolade nodig was om een ​​ganache die werkte als een glazuur te maken.

verschillende Chocolates

Je hoeft niet naar een donkere chocolade of melkchocolade gebruiken bij het maken van ganache. Als je geen fan van gewone chocolade, probeer dan het vervangen van witte chocolade voor donkere. Vervangen door een gelijke hoeveelheid witte chocolade in het recept. Als bijvoorbeeld in het recept 10 ounce donkere chocolade, gebruik 10 ml witte chocolade. Het gebruik van witte chocolade geeft je wat ruimte om te spelen met de kleur van de ganache, ook. U kunt kleurstof toe te voegen aan de ganache verven.

Botercreme

U kunt een chocolade buttercream glimmertjes voor chocolade ganache als u het maken van een taart te vervangen. Buttercream recepten variëren, maar de klassieke ingrediënten zijn boter en poedersuiker. Sommige ook bellen voor het inkorten en boter aan het glazuur meer body te geven. U gebruikt minder chocolade als je beurre te maken, zodat het glazuur heeft een minder intense smaak, die misschien beter zijn als u het maken van een verjaardagstaart voor een jonger kind of voor iemand die niet wil dat een sterke chocoladesmaak.

Share This Post