Index / Wensen en Feesten / Games for Kids on New Years Eve

Share This Post

Wensen en Feesten

Games for Kids on New Years Eve

New Year's Eve partijen zijn altijd leuk, maar het kan worden uitdagend om te spelen voor de kinderen aanwezig te bieden. Als de kinderen zijn niet blij, volgt meestal dat de ouders zijn niet bijzonder gelukkig, dus het is in het beste belang van de

AdvertisementNew Year's Eve partijen zijn altijd leuk, maar het kan worden uitdagend om te spelen voor de kinderen aanwezig te bieden. Als de kinderen zijn niet blij, volgt meestal dat de ouders zijn niet bijzonder gelukkig, dus het is in het beste belang van de gastheer aan entertainment voor de kleintjes ook.

Balloon Volleybal

Een indoor volleybalveld. Wis alle breekbare voorwerpen uit de kamer en strijkkwartet een standaard volleybalnet over het midden van de kamer. Verdeel de kinderen in twee teams. Blaas latex ballonnen in feestelijke New Year's Eve kleuren, zoals zwart, zilver, wit en goud. Laat de kinderen gooien de ballonnen heen en weer over het net, volleybal stijl, zorg ervoor dat de ballonnen niet over de vloer komen.

Party Hat Contest

Heeft u een New Year's Eve crafting party. Zorg voor feestmutsen, glitter, lijm, stickers, linten, uitgesneden vormen en andere versieringen. Het opzetten van een werkruimte voor de kinderen, die een grote tafel met een wegwerp tafelkleed of een oude plaat. Laat de kinderen om hun eigen uitgebreide feestmutsen creëren. Doe dit ambacht aan het begin van de partij zodat de lijm goed drogen. Toen de partij hoeden volledig worden gedroogd, houdt een wedstrijd voor de meest creatieve, feestelijk, listig, grappigste en ongewone feestmuts. Zorg voor snoep of kleine cadeautjes als prijzen.

Muzikale stoelen

Schik stoelen in een grote cirkel voor de stoelendans, om ervoor te zorgen is er één minder stoel dan kinderen. Speel New Year's Eve thema muziek, zoals "The Final Countdown", "1999", "Het was een zeer goed jaar," en "Celebration." Laat de kinderen om te spelen stoelendans op de normale wijze, het verwijderen van een stoel na elke ronde. Beloon het laatste kind met een aangepaste CD van de muziek tijdens het spel.

Coin Toss

Host een toss voor de kinderen aan het eind van de avond. Lijn een aantal potjes of kommen langs de muur. Hebben veel centen bij de hand! Geef ieder kind een vooraf bepaald aantal centen (5, 10, 25, etc.) en hen in staat stellen om de munten gooien in de pot of kom. Zodra het kind niet heen hun munten, kunnen zij degenen die het gemaakt in de schaal als traktatie houden.

Gratis voor iedereen

Hebben een groot aantal van speelgoed en games beschikbaar voor de kinderen om mee te spelen. Degenen die niet willen deelnemen aan gestructureerde activiteiten kan worden aangetoond dat de stash van speelgoed en mogen spelen op hun eigen. Als alternatief schema een tijd voor een free-for-all, wanneer alle kinderen kunnen spelen met wat speelgoed zij kiezen. Balls, auto's en vrachtwagens, spelletjes, puzzels en kleurplaten voorraden zijn uitstekende keuzes voor de free-for-all.

Share This Post