Index / Bedrijf / Funny Presentatie Onderwerpen

Share This Post

Bedrijf

Funny Presentatie Onderwerpen

U kunt een anders informatieve presentatie uit te voeren en toch zo saai als het kijken naar verf droog en verliest uw publiek als gevolg van uw eenvoudige, maar saaie aanpak. Uw leden van het publiek willen vermaakt worden zo veel als ze willen iets

AdvertisementU kunt een anders informatieve presentatie uit te voeren en toch zo saai als het kijken naar verf droog en verliest uw publiek als gevolg van uw eenvoudige, maar saaie aanpak. Uw leden van het publiek willen vermaakt worden zo veel als ze willen iets nieuws te leren. Er gaat niets boven het hebben van een goede buik pijnlijke lach terwijl u werkt, dus maak uw presentaties grappiger met beproefde materiaal. Universeel grappige onderwerpen in uw presentaties op te nemen zijn degenen die het licht van het alledaagse irritaties en casual waarnemingen iedereen heeft te maken. Een waarschuwing --- probeer niet te beledigen. De kans bestaat dat een moeder-in-law of familielid van een politieagent zal worden in uw publiek.

Slechte bazen en collega's

Je weet dat passief-agressieve baas die 12 keer heeft slinked door uw kantoor sinds vragen --- 12 minuten geleden --- wanneer die verslag zal worden afgewerkt. En dat Negatief Nancy in het volgende hokje die haar leven een hekel aan en denkt u wilt horen over --- in bits of 30-minuten klacht sessies, vier keer per dag. Dit zijn de spullen van humoristische presentatie onderwerpen. Uw publiek zal kunnen betrekking hebben omdat niemand is immuun te maken met managers en collega's die rijden je op de muur. Dan zijn er de onzinnige kantoor beleid --- als het hebben van je baas 24 uur bellen voordat u vertrekt naar een noodsituatie te nemen --- waarop iedereen kan betrekking hebben.

Familie

Gezinsleven kan uitstekend voer voor presentaties. De overbezorgde moeder is een beproefde en ware hoofdbestanddeel van side-splitsing presentaties. Je moeder mag geen tijger moeder die zou flauwvallen op voorstel van uw niet te willen klassieke piano of viool te spelen zijn, maar ze kunnen een tijger in de tribune van uw Little League wedstrijden zijn geweest. Vergeet niet je rustig maar strenge vader, een koude doordringende blik van wie kunt nog steeds je jezelf bijna nat. Vandaag de dag, als je kinderen hebt, begrijp je dat steeds een ouder is gewoon terugverdientijd voor alle de verschrikkelijke dingen die je deed met je ouders. Uw ondeugende kleintjes hebben zeker gedaan iets dat je kunt binden in een les die je probeert te geven in uw presentatie.

High School en College Days

Misschien schijnt een licht op je eigen geruite verleden zou kunnen helpen zorgen voor wat humor aan uw presentatie. Zeker, je klaargestoomd voor een examen, dan bedrogen en zakte de test toch --- ten minste eenmaal. Misschien heb je besteed uw dagen, net als de meeste, heimwee naar iemand die niet eens wist dat je bestond. Misschien gemarteld je een timide beetje nerd die later stichtte miljard $ 500 internationale conglomeraat en je je afvraagt ​​of u een datum nu kon krijgen.

technologie Takeover

Ongetwijfeld uw publiek kan betrekking hebben op een volledige afhankelijkheid van --- en preoccupatie met --- technologie, met name het internet en sociale media. Misschien kun je het publiek naar de zoemers synchroniseren op hun smartphones te spelen "Twinkle, Twinkle Little Star." Of je kan een onderwerp te beginnen, bijvoorbeeld, met de vraag wie herinnert waar ze waren 10 april BF --- voor Facebook. Je kon een poll te nemen en vragen wie de laatste aflevering van American Idol keek en vergelijken de resultaten met al diegenen die de samba-dancing kind hebben gezien, niezen panda, of the World-of-Warcraft buitenissig op YouTube.

De Real Power Point

Niet grappig voor grappige ter wille te zijn. Je hebt een slimme manier van koppelverkoop uw grappige presentatie onderwerpen aan de business bij de hand, het weg te nemen. Dat is wat maakt een grappige voorstelling een geweldige presentatie. Zodra je dat kunst onder de knie hebt, bent u goed op uw manier aan het zijn een gewilde presentator.

Share This Post