Index / Bedrijf / Functies en onderdelen van een balpen

Share This Post

Bedrijf

Functies en onderdelen van een balpen

Balpennen worden gebruikt als een schriftelijk instrument dat ganzenveer pennen en vulpennen vervangen tijdens het midden van de negentiende eeuw. De meeste balpennen zijn relatief goedkoop dankzij hun populariteit en de gebruikte materialen. materia

Advertisement

Balpennen worden gebruikt als een schriftelijk instrument dat ganzenveer pennen en vulpennen vervangen tijdens het midden van de negentiende eeuw. De meeste balpennen zijn relatief goedkoop dankzij hun populariteit en de gebruikte materialen.

materialen

Een balpen is gevormd uit een met inkt gevulde kamer afgedekt door een kleine bol. Wanneer druk wordt uitgeoefend stroomt de inkt proces en wordt gestopt door de bal. Wanneer de pen wordt verplaatst, de inkt dia's rond de bal en laat een nog stempel op papier.

types

Balpennen hebben twee types: navulbare en wegwerp. Hervulbare pennen kan worden bijgevuld met inkt. Wegwerp balpennen zijn nutteloos zodra de inkt op is of droog wordt. Vanwege de milieu-overwegingen, veel mensen de voorkeur hervulbare pennen als ze minder afval te produceren en geld besparen.

Space Pennen

Space pennen zijn balpennen dat een meer vrij stromende inkt te gebruiken dan normaal balpennen, en ze ook een kleine piston dat de inkt in de richting van de bal dwingt. Dit is de reden waarom de ruimte hokken kan schrijven in gewichtloosheid en ondersteboven, omdat de inkt niet in staat is om terug in de kamer te trekken.

rollerball Pennen

Roller pennen gebruiken een gel gebaseerde inkt in plaats van een op olie gebaseerde inkt meeste pennen gebruiken. Dit resulteert in een fluïdumstroom inkt en een grotere diversiteit aan kleuren.

De bal

De bal van een balpen is gemaakt van wolfraamcarbide, een materiaal dat misvorming weerstaan ​​onder grote druk.

Share This Post