Index / Careers & Work / Functieomschrijving voor een Thrift Store Vrijwilliger

Share This Post

Careers & Work

Functieomschrijving voor een Thrift Store Vrijwilliger

Een kringloopwinkel vrijwilliger is een niet-betaalde werknemer die helpt thrift store management lopen de winkel. Kringloopwinkel vrijwilligers werken een verscheidenheid aan uur, afhankelijk van de winkel, en een aantal vrijwilligers bij winkels di

AdvertisementEen kringloopwinkel vrijwilliger is een niet-betaalde werknemer die helpt thrift store management lopen de winkel. Kringloopwinkel vrijwilligers werken een verscheidenheid aan uur, afhankelijk van de winkel, en een aantal vrijwilligers bij winkels die zijn aangesloten bij non-profit organisaties zoals het Leger des Heils en goodwill. Kringloopwinkel vrijwilligers hebben soms een gespecialiseerde kennis van verschillende producten, wat handig is voor klanten.

assisteren Klanten

Een groot deel van een kringloopwinkel vrijwilliger functiebeschrijving is om klanten te helpen. Vrijwilligers beantwoorden vragen van klanten over de producten, en kan ook ingrijpen om contant geld en credit card transacties te verwerken als een kassier niet aanwezig is.

Stocking Nieuwe Producten

Elke dag van de kringloopwinkel krijgt nieuwe items, en de kringloopwinkel vrijwilliger categoriseert en plaatst nieuwe producten op de schappen. Hij zet ook de prijskaartjes op hen voordat kous.

Helpen met Advertising

Wanneer de kringloopwinkel manager wil items reclame te maken voor speciale gelegenheden of het bezit van een uitverkoop, krijgt ze de kringloopwinkel vrijwilligers om te helpen. Bijvoorbeeld, als het Kerstmis, de kringloopwinkel vounteer kan een korting op de winkel porseleinen poppen suggereren.

Doen Store Maintenance

Kringloopwinkel vrijwilligers ook helpen handhaven van de fysieke verschijning van de winkel. Ze ruimen lekkages of gebroken items, stof en schoon planken, en zet misplaatste items weer op het rechte planken.

Het sorteren door middel van donaties

Met de vele donaties die binnenkomen, is het belangrijk dat de gedoneerde items in goede staat zijn voor klanten om te kopen. De vrijwilligers, met de hulp van de manager, sorteren door items te controleren op deuken, ontbrekende pagina's, permanente vlekken of andere gebreken.

Share This Post