Index / Careers & Work / Functieomschrijving voor een Furniture Delivery Driver

Share This Post

Careers & Work

Functieomschrijving voor een Furniture Delivery Driver

De functieomschrijving van meubels levering bestuurder gelijkenis met de functieomschrijving van vele andere vormen van bestuurders die goederen te leveren, zoals kantoorbenodigdheden levering chauffeurs en pakket levering drivers, de hele groep ook

AdvertisementDe functieomschrijving van meubels levering bestuurder gelijkenis met de functieomschrijving van vele andere vormen van bestuurders die goederen te leveren, zoals kantoorbenodigdheden levering chauffeurs en pakket levering drivers, de hele groep ook wel lichte vrachtwagen levering chauffeurs. Het soort goederen maakt het belangrijkste verschil tussen deze verschillende leveringsbestuurders. In retail merchandise levering rijden banen, inclusief meubilair levering drivers, een ander onderscheid houdt of de bestuurder werkt in een omgeving met betrekking tot werkgelegenheid groothandel aan de detailhandel of een die retail gaat tot consument.

Bedrijf tot bedrijf

Business-to-business meubels chauffeurs vervoeren meubels uit een wholesale-verkoper naar de retail verkoper. Op de retail einde van de meubelindustrie, kan de ontvanger bedrijf verwijzen naar deze aflevering drivers als "inbound" meubilair levering drivers, zoals vermeld in de Furninfo website. Deze drivers kunnen laden of lossen van de kratten meubelen; kan echter magazijn werknemers op één of beide uiteinden van de transactie het laden of lossen van het meubilair te doen.

Klant

Business-to-consumer meubels levering chauffeurs hebben meer zichtbaarheid, omdat zij directe interactie met de klant tijdens de meubels levering aan woningen en kantoren. Business-to-consumer meubels levering stuurprogramma's te laden van de goederen voor de levering, vervoeren ze per vrachtwagen naar huis of op kantoor van de klant, lossen het meubilair op de bestemming site, en de positie van het meubilair zoals voorgeschreven door de klant, volgens de WBMason website.

Rijden

levering meubilair bestuurders besteden veel van hun werkdag vervoeren meubels uit de meubels magazijn aan klanten via een bedrijf truck. Typisch, het bedrijf truck heeft lak dat het meubilair retailer dat de verkochte goederen identificeert. Ook typisch, meubels levering werk vereist rijbewijs klasse B exploitant van het voertuig te kwalificeren als een bestuurder van voertuigen het meubilair dealer, volgens de WBMason website.

hijs-

Een bezetting meubilair levering bestuurder omvat het laden en lossen van meubels, en dus de kandidaat voor deze job moet een niveau van fysieke fitheid, dat overeenkomt met de mogelijkheid om meubels lift. Job specificaties kunnen een gewicht specificatie die de sollicitant het vermogen op te heffen moet hebben, zoals 50 pond geven. Met onhandige of zware voorwerpen, kan een bestuurder met assistenten of twee chauffeurs kunnen samenwerken, het splitsen van de dag rijden in shifts.

Diversen

Een business-to-consumer meubels levering bestuurder heeft ook typisch een verantwoordelijkheid voor diverse taken, gegroepeerd onder de paraplu aanwijzing van "customer service." Het meubilair levering bestuurder heeft de plicht om de tevredenheid van de klant te waarborgen, die kan worden uitgebreid tot activiteiten zoals reparaties van kleine beschadigingen die zich hebben voorgedaan tijdens het transport, zoals beschreven in het Furninfo website. Typische job protocollen voor het werk van de meubels levering bestuurder ook zaken als het navigeren naar de plaats van levering met behulp van een kaart of atlas, naar aanleiding van een leveringsschema zoals geregeld tussen werkgever van de chauffeur en de klant - in het bijzonder voor het bedrijfsleven om de levering van de consument - en ervoor te zorgen dat de klant die de levering neemt van het meubilair tekent passende ontvangsten en bijbehorende documenten die betrekking hebben op de levering van de goederen.

Training, Outlook, Inkomens

jobs meubilair levering bestuurder meestal niet meer dan een middelbare school diploma nodig hebben en misschien niet eens nodig een middelbare school diploma; Echter, deze bestuurders hebben steeds een aantal post-secundair onderwijs. PayScale bevat vooruitzichten en winstcijfers in lichte vrachtwagen levering banen in het algemeen en het Bureau of Labor Statistics (BLS) in truck transport en warehousing banen. BLS geeft een verwachte 11 procent groei 2008-2018, industrie-brede, en een $ 17,97 per uur of $ 729 weekloon als gemiddelde van "gespecialiseerde vracht vrachtvervoer," de categorie die het beste beschrijft meubilair levering driver.

Share This Post