Index / Careers & Work / Functieomschrijving voor een Customer Service Representative Bank

Share This Post

Careers & Work

Functieomschrijving voor een Customer Service Representative Bank

Omdat vertegenwoordigers van de banken de klantenservice zijn vaak de eerste mensen die klanten omgaan met, worden ze beschouwd als het "gezicht" van de bank. Voor mensen die zijn vrolijk, detail-oriented en goed met cijfers, een positie als ban

AdvertisementOmdat vertegenwoordigers van de banken de klantenservice zijn vaak de eerste mensen die klanten omgaan met, worden ze beschouwd als het "gezicht" van de bank. Voor mensen die zijn vrolijk, detail-oriented en goed met cijfers, een positie als bank medewerker van de klantenservice kan de perfecte carrière keuze.

taken

Bank vertegenwoordigers van de klantendienst verwerken transacties en vragen te beantwoorden van klanten. Bij de behandeling van een klant, moet deze vertegenwoordigers in staat zijn om snel te ontcijferen behoeften van de klant, komen met de beste oplossing, dan is duidelijk te communiceren die oplossing aan de klant. Zij moeten de kennis om te beantwoorden de meeste klanten vragen of in staat zijn om ze te verwijzen naar de mensen die hebben de antwoorden. De meeste banken hebben ook hun klantenservice te verkopen bestaande klanten nieuwe bancaire diensten en producten.

skills

Een van de belangrijkste vaardigheden voor een carrière in het bankwezen klantenservice is communicatie. klantenservice met solide communicatieve vaardigheden kunnen boze klanten te kalmeren door te luisteren naar hen, dan leidt hen naar de oplossing die het beste werkt voor hen. Een andere cruciale vaardigheid is de mogelijkheid om geld en de details te behandelen onder druk, omdat ze de kleinste details over de diensten die hun instelling aanbiedingen, compleet complexe transacties moeten herinneren en beheren van grote hoeveelheden geld allemaal terwijl de behandeling met lange lijnen en ongeduldige klanten.

Onderwijs

Meestal wordt alleen een middelbare school diploma nodig is voor een positie als bank medewerker van de klantenservice. De meeste klantenservice training wordt gegeven in-the-job. Bank vertegenwoordigers van de klantendienst kan hebben om meer permanente opleiding te voltooien dan hun collega's in andere bedrijfstakken, echter, omdat ze met de huidige bancaire regelgeving en producten die voortdurend veranderen moet blijven.

schadevergoeding

Volgens het Bureau of Labor Statistics, in 2008, vertegenwoordigers van de klantendienst maakte een gemiddelde van $ 14,36 per uur. Dit was iets hoger dan het gemiddelde van 2008 de lonen voor de bank stemopnemers, die was $ 11,35 per uur, maar veel lager dan het gemiddelde voor de bank- en financiële managers, die was $ 47,76 per uur.

job Outlook

Volgens de US Bureau of Labor Statistics gegevens uit 2008, worden taken customer service zal naar verwachting groeien met 18 procent tot 2018. Voor de komende jaren wordt verwacht dat er meer vacatures dan aanvragers. Banking klantenservice is niet zo gevoelig voor de economische neergang als andere banen zijn, omdat mensen zullen altijd nodig hebben om hun geld ergens te zetten. Hoewel de technologie heeft gekwetst sommige banen - zoals vertegenwoordigers telefonisch bankieren - het heeft anderen gemaakt - zoals de klantenservice voor Internet banken.

Share This Post