Index / Careers & Work / Functieomschrijving van een factuur Clerk

Share This Post

Careers & Work

Functieomschrijving van een factuur Clerk

Factuur griffiers werken in de boekhouding met crediteuren of debiteuren. De factuur griffier zorgt voor de juistheid van de facturen van leveranciers. Dit soort werk is verkrijgbaar in bijna elk type van de industrie in de markt. Een factuur klerk i

AdvertisementFactuur griffiers werken in de boekhouding met crediteuren of debiteuren. De factuur griffier zorgt voor de juistheid van de facturen van leveranciers. Dit soort werk is verkrijgbaar in bijna elk type van de industrie in de markt. Een factuur klerk is een entry-level positie die geen ervaring of hoger onderwijs vereist en kan een kans voor de toegang tot de boekhouding van een organisatie.

Het krijgen van de nummers

De factuur klerk verzamelt gegevens van leveranciersfacturen om ervoor te zorgen dat de factuurgegevens juist is, evenals het analyseren van leveranciersfacturen om de nauwkeurigheid prijzen te waarborgen. De receptionist werkt samen met verkopers en kopers om facturering onnauwkeurigheden op te lossen, bereidt facturering facturen voor klanten en zorgt voor de juistheid van de facturen door de scheepvaart-records.

Bijhoudt

De klerk verzamelt informatie van de ontvangende en kous afdeling om te controleren of de materialen op de factuur werden ontvangen in het bedrijf. De factuur klerk registreert ook informatie in boekhoudkundige records van factuurgegevens. Meestal gaat het invoeren van gegevens in een boekhouding of boekhouding softwareprogramma.

Passend bij de Skills

Factuur bedienden moeten elementaire wiskundige vaardigheden en een sterke aandacht voor detail om fouten in facturen op de facturen op te sporen. De receptionist moet elementaire computervaardigheden voor het invoeren van gegevens en het lezen van computerbestanden, en hij communiceert ook met leveranciers en klanten met betrekking tot factuur verschillen.

Voldoen aan de Kwalificaties

Werkgevers vragen een middelbare schoolopleiding als een minimum kwalificatie om te werken als een factuur klerk. Sommige werkgevers kunnen een associate degree in de boekhouding of boekhouding verwante programma nodig. Een hogere graad in de boekhouding is niet nodig om te werken als een factuur klerk, maar het is essentieel voor de vooruitgang in de boekhouding van de meeste bedrijven. Training in specifieke accounting software kan worden verkregen op de baan in de meeste organisaties.

Het voorspellen van Job Outlook

Het Bureau of Labor Statistics voorspelt een groei van 11 procent in de boekhouding en boekhoudkundige functies tussen 2012 en 2022. Dit groeipercentage is ongeveer gemiddeld in vergelijking met alle beroepen.

Share This Post