Index / Careers & Work / Functieomschrijving van Accounting Staff

Share This Post

Careers & Work

Functieomschrijving van Accounting Staff

Accounting personeel beheren of advies te geven over de financiën voor klanten of bedrijven. Accounting personeel behandelen taken zoals het maken van rekeningen op tijd betaald worden en de belastingen worden afgetrokken, en suggereren methoden om k

AdvertisementAccounting personeel beheren of advies te geven over de financiën voor klanten of bedrijven. Accounting personeel behandelen taken zoals het maken van rekeningen op tijd betaald worden en de belastingen worden afgetrokken, en suggereren methoden om kosten te besparen. Afhankelijk van hun afdeling, kunnen leden van een boekhoudkundig personeel ook omgaan met collecties. Accountants medewerkers zijn werkzaam in een breed scala van industrieën, van medische kantoren advocatenkantoren aan overheidsinstanties aan banken.

Basics

De taken van de accountant personeel variëren sterk gebaseerd op de sector waarin zij werkzaam zijn, evenals hun titel. Er zijn algemene accountants, die verzorgen van de dingen zoals fiscaliteit, budgettering, cost management en asset management. Sommige accountants, zoals zij die voor de overheid werken, kunnen omgaan met audits, fraude en faillissementen. Medewerkers van een crediteurenadministratie zorg ervoor dat facturen en andere betalingen worden verricht op tijd, terwijl die van de debiteuren betalingen en schulden te innen. Ook sommige accounting staf bestaan ​​uit klerken, die administratieve taken, zoals het typen, archiveren, doorsturen van e-mail en lichte boekhouding te voeren.

skills

Leden van accounting medewerkers moeten niet alleen worden volbracht wiskundigen, maar moet een sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, omdat ze vaak tot financiële informatie doorgeven aan klanten en toezichthouders. Zij moeten ook worden gedreven, analytisch en goed georganiseerd, en in staat zijn probleemoplossers. Op de top van dat, mocht accountants in staat zijn om goed te werken, alleen of als lid van een team.

Achtergrond

De meeste werkgevers zoeken kandidaten met een bachelor of master's degree bij het huren van een lid van hun boekhoudkundig personeel. Aspirant accountants doorgaans richten op opleidingen in het bedrijfsleven, wiskunde, administratie, financiën, economie en natuurlijk, de boekhouding. Sommige accounting medewerkers, zoals klerken, louter associëren graden of certificaten, die verschillen per staat te bezitten, dan werken hun weg omhoog na het tonen dat ze de job onder de knie.

vooruitzichten

Meer dan 1,2 miljoen werknemers in dienst waren als accountants in een of andere vorm in mei 2008 volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS). Vacatures voor de leden van de boekhoudkundige personeel zullen naar verwachting groeien met 22 procent 2008-2018, wat een veel sneller tempo dan voor alle beroepen. "Als de economie groeit, zal het aantal bedrijfsvestigingen te verhogen, die meer boekhouders en accountants op te zetten boeken, voor te bereiden belastingen en zorgen voor het beheer van advies", de BLS gemeld.

inkomsten

Accountants verdiende een salaris van overal van $ 34.000 tot meer dan $ 56.000 per jaar in februari 2010, PayScale.com gemeld. Ondertussen, goed griffiers gemaakt overal van $ 9,89 tot $ 18,43 per uur in dezelfde maand, en debiteuren specialisten die meer dan $ 38.000 peer-jaar, volgens PayScale.com. Ook, crediteuren griffiers verdiende tot $ 17,34 per uur in februari 2010.

Share This Post