Index / Onderwijs / Fun Koor Games

Share This Post

Onderwijs

Fun Koor Games

Boeiende basisschool kinderen in leuke koor spelletjes leert basisvaardigheden en stimuleert een interesse in muziek. U zult versteld staan ​​van de resultaten als jonge kinderen reageren met opwinding aan ritme games, tone matching uitdagingen of li

AdvertisementBoeiende basisschool kinderen in leuke koor spelletjes leert basisvaardigheden en stimuleert een interesse in muziek. U zult versteld staan ​​van de resultaten als jonge kinderen reageren met opwinding aan ritme games, tone matching uitdagingen of lied identificatie wedstrijden. Games moeten worden ontworpen met succes in het achterhoofd, zodat uw leerlingen het gevoel zelfverzekerd en onbevangen. Help hen te bewegen en dansen op de muziek, en het refrein zal de favoriete klasse van de dag geworden.

Song-Matching Contest

Gebruik een nummer-matching wedstrijd om elementaire koorleden leren verschillende soorten muziek. Breng één lesuur invoering van drie muzikale genres en componisten. Begin met drie soorten te helpen uw leerlingen vertrouwd met het concept van de muziek geschiedenis. In de volgende klas periode, het bezit van een lied-matching wedstrijd om hun kennis te testen. Een nummer of componist en vraagt ​​studenten om hun hand op te steken als ze het antwoord weten. Geef informatie of achtergrond over het nummer of componist na elke wordt gespeeld, zodat studenten leren tijdens de wedstrijd. Speel dit het hele jaar door, het toevoegen van meer muziek genres en componisten elke keer.

Mini Show Choir

beweging toe te voegen aan de muziek helpt elementaire leden refrein beter voelt zich uit te drukken. Verdeel het koor in kleine groepjes en wijs hen een deel van één van de nummers die ze onlangs hebben geleerd. Vraag hen om eenvoudige choreografie te creëren om de toegewezen muziek. Breng de groep weer bij elkaar en laat de leerlingen voeren hun dansen voor elkaar. Als u van plan bent over het uitvoeren van het lied voor een concert, demonstreren de creativiteit van leerlingen met behulp van de choreografie in het concert. Studenten voelen zich beloond door de lofbetuigingen, en de ouders zullen worden onder de indruk van hun werk.

Componist Competition

Refrein games zijn een effectieve manier om te helpen elementaire studenten zich comfortabel voelen zingen in voor de klas. Verdeel het koor in kleine groepen van vier. Wijs elke groep lied een gemeenschappelijke kinderen, zoals 'Twinkle, Twinkle Little Star "en een thema als een vak op school of favoriete warme lunch. Vraag de groep te maken van een nummer met behulp van de melodie en de toegewezen thema. Nadat ze de teksten te schrijven, moet elk groepslid afwisselen zingen een woord van het lied. Vraag de groepen om hun liedjes voor elkaar uit te voeren en hebben het refrein stemming applaus aan het eind.

Rhythm Charades

Leer eenvoudige ritmes om uw koor en kijken hun vreugde toen de beat tot leven komt tijdens een spel. Begin met de basics en leren ze de waarde van een kwart noot, halve noot, hele noot en rust. Illustreren de muzikale notaties voor elk een op het bord. Van te voren, maak poster-size kaarten met eenvoudige ritmische zinnen zoals twee kwartnoten en één halve noot, twee halve noten of vier kwartnoten. Geef elk koorlid een percussie-instrument, of laat de leerlingen hun handen en voeten te gebruiken als instrumenten. Laat een poster en hebben studenten uit te drukken het ritme hardop. Nadat ze elke kaart beheersen, houden twee kaarten op elkaar zodat ze ingewikkelder sequenties kunnen leren. Laat ze zien hoe deze ritmes van toepassing op de koormuziek ze leren in de klas.

Share This Post