Index / Wensen en Feesten / Fun Ideeën voor een Holiday Gift Exchange Game

Share This Post

Wensen en Feesten

Fun Ideeën voor een Holiday Gift Exchange Game

Vakantie cadeau beurzen hebben zich ontwikkeld tot het punt, zodat in plaats van alleen maar een uitwisseling van geschenken tussen twee mensen, zijn er tal van spelletjes spelen om de uitwisseling van geschenken te vergemakkelijken. Deze games kunne

Advertisement

Vakantie cadeau beurzen hebben zich ontwikkeld tot het punt, zodat in plaats van alleen maar een uitwisseling van geschenken tussen twee mensen, zijn er tal van spelletjes spelen om de uitwisseling van geschenken te vergemakkelijken. Deze games kunnen worden op basis van vaardigheid of geluk. In een aantal gave uitwisselingen, moet de ontvanger de gave die hij krijgt te houden. In andere gevallen kunnen ze de rol van de Scrooge spelen en stelen een geschenk wil ze van iemand anders.

Dit biljart giftuitwisseling spel werkt alleen voor gift uitwisselingen met 15 of minder mensen en als u een pooltafel. Vraag elke gast om een ​​ingepakt cadeau met een waarde in een bepaalde prijsklasse te brengen. Nummer de verpakte geschenken van een tot het aantal gasten die betrokken zijn bij de uitwisseling van geschenken en leg ze op een cadeau-tafel. Spelers trekken nummers uit een hoed, die de volgorde waarin ze om de beurt bepaalt. Op de beurt van elke speler, kan ze proberen te zinken elke pool bal op de tafel in een zak. Als ze succesvol is, krijgt ze die gave. Als ze zinkt twee ballen, dan kan ze kiezen voor één van de twee verpakte geschenken, en leg de andere bal terug in het midden van de tafel. Het spel gaat verder met spelers die deelnemen totdat elk zinkt een bal, het claimen van een geschenk. Zodra een speler claimt een geschenk, neemt ze niet langer een draai aan de pooltafel.

Maak een lijst van trivia vragen, zodat er minstens zoveel vragen als gasten. Elke gast moet een verpakte gift te brengen aan de partij. Als iedereen komt, vraag dan de eerste trivia vraag. De eerste persoon die zijn hand op te steken en te beantwoorden correct krijgt om te kiezen en het openen van een geschenk van de tafel. Spelers die om de beurt na de eerste speler die een vraag kan ofwel het openen van een verpakte gift of stelen van iemand met een open geschenk beantwoordt. Er kan slechts drie steals in een ronde voor de volgende trivia vraag. Dit betekent dat als je de derde persoon om een ​​cadeau gestolen uit je in een ronde, moet je een nieuw cadeau te openen, en je kunt niet stelen van een andere speler. Blijven spelen totdat elke speler een trivia vraag beantwoord. De laatste persoon om te spelen hoeft niet de trivia vraag correct beantwoorden op zijn eigen, en hij kan hulp krijgen van anderen.

Verzoek dat elke gast breng een verpakte gift om uw vakantie cadeau-uitwisseling binnen een bepaalde prijsklasse. Als gasten arriveren, geef elke gast $ 75 in $ 5 coupures in het spel geld om te gebruiken tijdens een veiling. Kies de gaven één voor één in een willekeurige volgorde en bieden hen op de veiling. Een gast kan alleen bieden zo veel geld als hij heeft. Als er een gelijkspel in de veiling, de eerste gast van het bod wint het geschenk. Het hoogste bod krijgt het geschenk, en als die speler niet al zijn geld heeft geboden, passeert hij de rest van het naar de volgende speler links van hem, die nog steeds in het spel. Een speler is uit het spel na het winnen van een veiling, omdat hij niet twee items kunnen winnen. Met deze regel voor het doorgeven van geld, banden worden minder vaak later in het spel, zoals sommige spelers hebben meer geld dan anderen.

Om iedereen het gevoel dat ze iets aan iemand anders te helpen tijdens de feestdagen doen, gastheer voor een charitatieve uitwisseling van geschenken. Als gasten voer de uitwisseling van geschenken, vragen elke gast om te schrijven haar favoriete goede doel. Tegen het einde van de avond, vragen elke gast om een ​​stuk papier te trekken uit een hoed. In plaats van het uitwisselen van geschenken, vragen elke gast om een ​​$ 10 tot $ 20 donatie aan het goede doel dat ze trok uit de hoed. In plaats van naar huis te gaan met een kleine trinket die al dan niet mag worden gebruikt, de gasten krijgen om te doneren aan een goed doel.

Share This Post