Index / Hobby's, Games & Toys / Fun Games voor een Couples Retreat

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Fun Games voor een Couples Retreat

Koppels retraites geven partners in de liefde in de gelegenheid om mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden maken, terwijl op zoek naar deskundig advies over hun relatie. U kunt de terugtocht spannend met leuke spelletjes koppels zijn waarschijnlijk om

AdvertisementKoppels retraites geven partners in de liefde in de gelegenheid om mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden maken, terwijl op zoek naar deskundig advies over hun relatie. U kunt de terugtocht spannend met leuke spelletjes koppels zijn waarschijnlijk om te genieten van te maken. Je zou willen uitreiken van prijzen, zoals een restaurant en film cadeaubonnen te overwegen, voor koppels aan te moedigen om hun best te proberen en blijf betrokken bij de games.

scheren Game

Speel het scheren spel voor een slordige ijsbreker spel op een Couples Retreat. Hebben alle mannen zitten op stoelen en geven elke vrouw een fles slagroom. Vertel hen om de nek van hun partners en de onderkant van zijn gezicht met slagroom te dekken, alsof hij zou gaan scheren. Geef elke vrouw een plastic lepel en een kom. Als je zegt: "Ga," elke vrouw moet "scheren" de crème uit het gezicht van haar partner met behulp van de plastic lepel. De eerste vrouw die de crème te verwijderen, wint het spel.

stellen Bingo

Geef elk koppel een lege bingo rooster (vijf pleinen met vijf vierkanten). De koppels moeten mengen en bezoeken met de andere koppels, en zorg ervoor dat hun naam te schrijven in een vierkant van de andere echtpaar bingokaart. Houd in gedachten dat als er meer dan 25 paren, sommige kaarten niet de namen van elke paar bevatten. Schrijf de namen van elk koppel op kleine stukjes papier en leg ze in een kom. Toen iedereen kaarten zijn voltooid, beginnen met het tekenen namen en hebben koppels gebruiken Bingo markers om die namen af ​​te bakenen. De eerste paar om Bingo krijgen, hetzij horizontaal, verticaal of diagonaal wint een prijs.

Famous Couples Game

Schrijf de namen van verschillende beroemde koppels op een aparte index kaarten. Enkele suggesties zijn onder andere Brad Pitt en Angelina Jolie, Lucille Ball en Desi Arnaz, Barbie en Ken en Superman en Lois Lane. Maak twee van elk, zodat u kunt tape ze aan de ruggen van de mannen en vrouwen die deelnemen aan het spel. Zodra het dragen van een index-kaart, moeten paren mengen en vragen stellen om erachter te komen welke beroemde koppel zij zijn. Only "Ja" of "Nee" vragen zijn toegestaan ​​en koppels moeten niet kijken naar kaarten elkaars. De eerste paar om erachter te komen wie ze zijn, wint het spel. Als de andere koppels willen, kunnen ze blijven spelen.

stellen Vragenlijsten

Ontdek hoe goed paren elkaar kennen door dezelfde vragen om hen en hun antwoorden vergelijken. Noteer een aantal vragen, zoals 'Wanneer en waar was je eerste kus "," Wat is uw verjaardag, "" Waar heb je te ontmoeten "en" Wat is favoriete kleur van je partner?' Doe de mannen en vrouwen in aparte kamers en hebben ze antwoord geven op de vragen. Breng alle paren samen en onthullen de antwoorden. Award één punt per koppel telkens hun antwoorden gevonden. Het paar met de meeste punten aan het einde van het spel wint.

Share This Post