Index / Wensen en Feesten / Fun & creatieve handgemaakte 16 Verjaardagscadeau Ideeën

Share This Post

Wensen en Feesten

Fun & creatieve handgemaakte 16 Verjaardagscadeau Ideeën

Een 16de verjaardag is een monumentale gebeurtenis in het leven van een kind. Door de leeftijd van 16, zullen veel tieners eindelijk in staat zijn om een ​​auto en datum te rijden voor de eerste keer. De overgang van kind naar tiener is in volle gang

AdvertisementEen 16de verjaardag is een monumentale gebeurtenis in het leven van een kind. Door de leeftijd van 16, zullen veel tieners eindelijk in staat zijn om een ​​auto en datum te rijden voor de eerste keer. De overgang van kind naar tiener is in volle gang en met 16, kan een tiener beginnen te ervaren het leven door volwassen ogen. Vanwege de bijzonderheid van de verjaardag, het is belangrijk om de gelegenheid te eren met een passend geschenk. Overwegen om een ​​leuke en creatieve handgemaakte cadeau om te helpen vieren een 16e verjaardag.

Nuttig handgemaakte geschenken

Maak nuttige zelfgemaakte cadeaus voor een 16e verjaardag. Een handgemaakte T-shirt kan een doordachte en nuttig geschenk zijn. Maak kunstwerk op een computer graphics programma en printen op ijzer-on transfer papier (verkrijgbaar op het kantoor en ambachtelijke aanbod winkels). Strijk het beeld op een T-shirt. Gebruik textielverf in plaats van een ijzer-on transfer voor een meer grillige voelen. juwelen om verfraaien toe te voegen. Een andere handige handgemaakte cadeau voor een 16e verjaardag is een handgemaakte MP3 houder. Snijd een achterzak van een paar denim jeans. Maak een flap uit een coördinerende stof schroot of uit een stuk van denim. Voeg een stuk klittenband aan de zak MP3-houder te sluiten.

Decoratieve handgemaakte geschenken

Maak een decoratieve handgemaakte geschenken voor een 16e verjaardag te vieren. Gebruik hout nummers om een ​​decoratieve muur opknoping voor de ruimte van het feestvarken te creëren. Schilder een nummer "1" en een aantal "6" hout knipsel. Voor een "girlie" feestvarken, kies een lichte roze verf en strooi schitteren op de nummers. Hang de nummers samen om een ​​"16" te vormen en bevestig een roze lint, zodat de inrichting kan worden opgehangen aan een muur. Voor een feestvarken, verf de cijfers wit, zwart, blauw of welke kleur zal zijn slaapkamer te passen. Een ander decoratief ambacht is om een ​​gerolde draad sculptuur om op te hangen in een venster of kast te creëren. Parels van het koord op een flexibele draad en buig de draad in een hart, bloem of stervorm en draai de uiteinden aan elkaar. Leveren een zuignap aan de draad sculptuur hechten aan een raam of locker.

Sentimental handgemaakte geschenken

Een 16e verjaardag is een goed moment om sentimentele geschenken te geven. Ouders en geliefden die de jarige zijn hele leven zullen genieten van een wandeling down memory lane hebben geweten. Maak een collage van foto's aan het frame. Kies foto's uit de kindertijd tot aan het heden. Inclusief foto's van verjaardagen en feestdagen evenals foto's van de mijlpalen in het leven van de verjaardag jongen. Het onderwerp in beeld en geeft als een geschenk aan de jarige jongen op zijn 16e verjaardag. Een zelfgemaakte wenskaart met een zinvolle sentiment of gedicht is een leuke manier om een ​​verjaardag te vieren. Geef de verjaardag meisje een familiestuk op haar 16de verjaardag. Een bijzondere handgemaakte quilt of handgemaakte meubels stuk laat zien dat ze rijpen in de volwassenheid en kan verantwoordelijk zijn voor kostbare familie items.

Andere handgemaakte geschenken

Maak een speciale verjaardagstaart die is ingericht volgens het thema feest. Kies favoriete soort cake de jarige jongen om hem te verrassen. Andere soorten zelfgemaakte goodies je kunt geven zijn onder andere koekjes, fudge of zelfs een speciaal diner. Maak een geschenk mand vol met favoriete dingen van het feestvarken, zoals haar favoriete lippenbalsem, shampoo en snacks. Voeg een zelfgemaakte coupon voor een zelfbereide maaltijd of een avond van films met vrienden.

Share This Post