Index / wettelijk / Full Time arbeidswetten voor Missouri

Share This Post

wettelijk

Full Time arbeidswetten voor Missouri

Missouri's Department of Labor Standards stelt wetten op zijn plaats met betrekking tot lonen en uren, met inbegrip van full-time medewerkers in Missouri. Werknemers die willen specifieke arbeidswetten te weten kunnen vertrouwelijk contact opnemen me

AdvertisementMissouri's Department of Labor Standards stelt wetten op zijn plaats met betrekking tot lonen en uren, met inbegrip van full-time medewerkers in Missouri. Werknemers die willen specifieke arbeidswetten te weten kunnen vertrouwelijk contact opnemen met de afdeling Labor Standards.

Minimumloon

Met ingang van 1 januari 2007, het minimumloon in de staat Missouri is $ 7.25. De enige werkgevers toegestaan ​​om minder dan het minimumloon betalen aan een werknemer zijn werkgevers die bruto minder dan $ 500.000 per jaar. Full-time getipt werknemers in de staat Missouri kan worden betaald zo weinig als $ 3,625 per uur (de helft van het minimumloon), omdat tips worden toegevoegd aan het uurtarief. Volgens de wet zijn alle werkgevers verplicht om verslagen van de naam van de werknemer, hun adres, functieomschrijving, loon te houden, het aantal gewerkte uren per loonperiode en het betaalde bedrag elke loonperiode. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om deze plaat te behouden voor drie jaar.

Uren en Overuren

Missouri heeft geen wetten met betrekking tot het maximum aantal uren een full-time werknemer kan werken in een week te hebben. De wet vereist dat de meeste werkgevers om werknemers te betalen voor gewerkte uren. Bij de berekening van het aantal gewerkte uren, tijd reizen van en naar het werk is niet opgenomen in de uren werk. Gewerkte uren van meer dan acht uur per dag of 40 uur per week zijn bij wet verplicht om overuren betalen van anderhalf maal het uurtarief verdiend door de werknemer ontvangen.

Vakantie & Sick Leave

Werkgevers zijn niet verplicht om betaalde vakantiedagen, vakantiegeld of ontslagvergoeding te bieden aan een werknemer in Missouri. Veel bedrijven geven wel deze voordelen, maar het is aan hun discretionaire bevoegdheid om dat te doen. Indien een werkgever ervoor kiest om deze voordelen te verstrekken aan een werknemer, zijn ze verplicht om hen te voorzien voor alle medewerkers. Zij mogen niet kiezen welke werknemers vakantiedagen, ziekteverzuim en ontslagvergoeding ontvangen.

ontslagen werknemers

Missouri laat werkgevers en werknemers om de werkgelegenheid te beëindigen op elk moment en om welke reden dan ook in overeenstemming met de Employment-At-Will doctrine. Zolang de full-time werknemer niet een contract anderszins vermelding en discriminatie wordt niet plaatsvindt, kan de beëindiging op elk moment gebeuren. Als discriminatie wordt vermoed, kan de werknemer contact opnemen met de Missouri Commissie voor de Rechten van de Mens een klacht in te dienen. Werkgevers zijn niet verplicht door de wet aan ontladen werknemers alle lonen verschuldigd op het moment van beëindiging. Verdiende vakantie tijd ook niet hoeft te worden betaald.

Share This Post