Index / Onderwijs / Fulbright Scholarship Eisen

Share This Post

Onderwijs

Fulbright Scholarship Eisen

Het Fulbright US Scholar Program is een internationaal educatief uitwisselingsprogramma gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en beheerd door de Raad voor de internationale uitwisseling van geleerden. Elk jaar, het progr

AdvertisementHet Fulbright US Scholar Program is een internationaal educatief uitwisselingsprogramma gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en beheerd door de Raad voor de internationale uitwisseling van geleerden. Elk jaar, het programma biedt subsidies aan 1.100 Amerikaanse wetenschappers om te studeren, lezingen en onderzoek in het buitenland. Volgens CIES, het doel van het programma is "verhoging van het wederzijds begrip tussen de mensen van de Verenigde Staten en de inwoners van andere landen."

verkiesbaarheid

Fulbright Scholar Amerikaanse aanvragers moeten Amerikaanse burgers in klank lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn wanneer ze van toepassing zijn. Aanvragers moeten ook een Ph.D. of de terminal mate geschikt is voor hun vakgebied als een Ph.D. is niet gebruikelijk. Als het onderzoek of de studie van de aanvrager wenst deel te nemen aan vereist vloeiend in een andere taal dan het Engels, moet de aanvrager voldoende vloeiend in die taal zijn. Lezing posities vereisen voorafgaande college-niveau lesgeven ervaring op het betreffende gebied.

Toepassing

De aanvragers moeten een online aanvraag in te dienen bij de jaarlijkse deadline, die meestal in de late zomer. De uiterste datum en het online aanvraagformulier zijn te vinden op de website van CIES. Het indienen van een cv of academisch curriculum vitae is ook nodig, met inbegrip van verwijzingen. Aanvraag voor plaatsing in sommige landen vereist een uitnodigingsbrief van de potentiële gastinstelling.

Project Statement - Docenten en Onderzoekers

Potentiële Fulbright US Scholars moet drie- indienen tot vijf pagina's project verklaringen die de CIES website beweert de aanvrager sterke punten, wat de aanvrager voornemens is te doen, waarom het belangrijk is en hoe ze van plan om hun voorgestelde project te verwezenlijken moet dekken. Lezingen moet ook steekproef klasse contouren of cursus syllabi. Onderzoekers moeten omvatten bibliografieën met betrekking tot hun toekomstige onderzoeksprojecten.

Aanvragers in de kunst, architectuur, schrijven en Journalistiek

Volgens de CIES website, moet beeldende kunst en architectuur Verzoekers betogen "drie identieke sets van 10 tot 15 digitale foto's op CD-ROM (JPEG- of PDF-bestanden bij voorkeur) op 300 dpi, niet groter dan 15 mbs per beeldbestand." Dans, muziek en film maken aanvragers moeten indienen "drie identieke sets van audio- of videomateriaal op DVD-Video (MPEG-2 bestanden die nodig zijn)." Prozaschrijvers moet ook het schrijven van monsters van in totaal maximaal 20 pagina's, dichters maximaal 15 pagina's; journalisten moeten omvatten 3-5 clips in totaal niet meer dan 10 pagina's.

Extra Fulbright Programma's en vereisten

Het Fulbright-programma biedt een breed scala van andere subsidies, met inbegrip van het Fulbright Amerikaanse Student Program voor studenten die willen studeren in het buitenland, de Fulbright Specialisten Programma voor professionals die wensen deel te nemen aan samenwerkingsprojecten en de Fulbright niet-Amerikaanse Scholars programma voor buitenlandse gebaseerde geleerden die willen onderzoek of studie uit te voeren in de Verenigde Staten. Elke Fulbright-programma heeft zijn eigen specifieke eisen.

Share This Post