Index / Tuin / Fruitbomen in Kassen

Share This Post

Tuin

Fruitbomen in Kassen

De lange traditie van het gebruik van kassen aan fruitbomen groeien in andere onherbergzame streken bestaat al sinds het oude Rome, waar tuinders bedacht een middel van de groeiende citroenbomen tijdens unseasonable weer door het bouwen van kassen me

AdvertisementDe lange traditie van het gebruik van kassen aan fruitbomen groeien in andere onherbergzame streken bestaat al sinds het oude Rome, waar tuinders bedacht een middel van de groeiende citroenbomen tijdens unseasonable weer door het bouwen van kassen met doorschijnende vensters mica geweest. In het hof van Lodewijk XIV, de eerste orangerie op voorwaarde dat de geur van oranje boom bloesems, het hele jaar door. Als u toegang tot een kas hebben, dan maakt niet uit uw breedtegraad, kan je plant een van uw favoriete fruitbomen.

Mandarin Bomen

Voor een easy-to-peel alternatief voor de oranje, de mandarijn sinaasappelboom (Citrus reticulata Blanco) groeit uitzonderlijk goed in een kas, ongeacht de buitentemperatuur. De mandarijn past zich aan koudere klimaten gemakkelijker dan de oranje boom, waardoor het een uitstekende keuze voor de koele klimaten of voor beginners bij kas groeien. De mandarijn familie omvat de mandarijn fruit en tangerines en satsuma's; de drie varianten hebben met elkaar gemeen dunne schillen die losjes omsluiten zoet, gesegmenteerde vruchten.

Meyer Lemon Trees

Voor een citroenboom met grote en licht zoet fruit, plant de Meyer citroen (Citrus meyeri) in uw kas. Niet waar citroenen, Meyer citroenen hebben een rijke oranje-gele kleur en een zachte smaak, minder zuur dan gewone citroenen. De vrucht is een matige tot grote hoeveelheid zaden en is vergelijkbaar met een oranje kleur en vorm. De boom groeit goed wanneer pot en produceert een hoge opbrengst, gezien de boom relatief weinig onderhoud. Het heeft geen doorns. Bovendien, het groeit en een koele klimaat kas plant, die beter bestand tegen kou dan andere citroenen.

Mango Trees

Als u genieten van de rijke en romige textuur van mango fruit, maar hou niet van het betalen van de hoog prijskaartje om zijn exotische status plant uw eigen mango boom in een kas. De mango (Mangifera indica) produceert grote ovaal of niervormig fruit, meet 2-9 cm in lengte variƫrend in kleur van lichtgroen en geel tot intens rood en paars. Verschillende cultivars van mango zijn gefokt om uitzonderlijk goed te doen in kassen; Voor het beste resultaat, een keuze uit de Cambodiana, Carabao, Doubikin, Haden, Mulgoba, Paheri of Zill rassen. Als de ruimte beperkt is, selecteert u een dwerg cultivar. Zorg voor voldoende luchtcirculatie en de ruimte rond de boom om ziekte te voorkomen. Mangobomen vereisen een hoog niveau van het water geven tot fruitoogst. Sta niet toe dat de kas aan te vochtig worden, en de luchtmacht te laten circuleren door het gebruik van ventilatoren, ventilatie of een passief geleidingssysteem.

Share This Post