Index / tech / Fout opgetreden bij het registreren van het formulier in het OLE-register

Share This Post

tech

Fout opgetreden bij het registreren van het formulier in het OLE-register

Microsoft Outlook e-mail cliënt is een van de meest gebruikte ter wereld. Zijn opgenomen kalender en vergadering functies maken het nuttig voor mensen met drukke schema's. Het laat ook de oprichting van aangepaste elementen, op maat van elke gebruike

AdvertisementMicrosoft Outlook e-mail cliënt is een van de meest gebruikte ter wereld. Zijn opgenomen kalender en vergadering functies maken het nuttig voor mensen met drukke schema's. Het laat ook de oprichting van aangepaste elementen, op maat van elke gebruiker.

Foutbericht

Outlook kan een aantal aangepaste vormen, van vergaderverzoek glijdt sjablonen e-mail op te nemen. Je mag niet eens bewust je ze hebt gemaakt. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze zich bewust zijn dat ze gebruik maakt van een niet-standaard vorm is wanneer ze de foutmelding: "Het formulier dat u heeft gekozen kan niet worden weergegeven Er is een fout opgetreden het registreren van het formulier in het OLE-register.".

Oorzaak

Wat deze fout betekent is dat het nodig is om Outlook standaard formulieren te veranderen (door het gebruik van een aangepaste) toestemmingen lijken niet aanwezig zijn op uw account te zijn. Terwijl je normaal kan hebben deze rechten, zijn zij niet ontdekt tijdens deze bijzondere bijeenkomst. Het register is het onderdeel van Windows dat instellingen en configuratiegegevens controleert. Het beperkt de toegang tot gevoelige of kritische gebieden van Windows om te voorkomen dat ze beschadigd of gewijzigd. Als u aangepaste formulieren in Outlook, toestemming om toegang te krijgen tot de registersleutel moet u:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Classes \ CLSID. Voor een aantal mogelijke redenen heeft uw toestemming voor toegang tot deze sleutel niet is gevonden, zodat het register voorkomt dat u met behulp van uw formulier.

Resolutie

Log in op uw computer als beheerder, of vraag uw netwerkbeheerder om in te loggen voor u. Open Windows Verkenner en klik op het menu "Extra", dan "Mapopties." Vink het vakje naast 'Verborgen bestanden en mappen. " Ga naar het station waarop Windows is geïnstalleerd (meestal C :). Klik door naar de volgende locatie, waarbij je je gebruikersnaam, voor "user-name" in het pad:

C: \ Documents and Settings \ user-name \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft.

Hernoemen De Cache Files

In de map "Microsoft", zijn er twee mappen die u nodig hebt om toegang te krijgen: ". Windows '' Formulieren 'en Voer de map "Formulieren" de eerste en de naam van het bestand "Frmcache.dat" tot "frmcache.oud." Dit zal u toelaten om de vorige instellingen eenvoudig op te halen, indien nodig, door terug te keren het bestand naar de oorspronkelijke naam.

Druk op de "Folder Up" of "Back" knop in Windows Explorer om terug te keren naar de map "Microsoft". Open de "Windows" map en hetzelfde te doen "Usrclass.dat," hernoemen naar "Usrclass.old."

Reboot de machine, log in met uw normale rekening en testen. Outlook moet weer normaal te functioneren.

Share This Post