Index / Feesten & mee naartoe / Foto Ideeën voor een Vrijgezellenfeest

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Foto Ideeën voor een Vrijgezellenfeest

In de viering van een vrouw aanstaande huwelijk en het huwelijk, moet vrijgezellenfeest foto een momentopname van de herinneringen van de snel-to-be bruidspaar heeft door de jaren heen opgebouwd bieden. Vrijgezellenfeest foto's kunnen ook dienen als

AdvertisementIn de viering van een vrouw aanstaande huwelijk en het huwelijk, moet vrijgezellenfeest foto een momentopname van de herinneringen van de snel-to-be bruidspaar heeft door de jaren heen opgebouwd bieden. Vrijgezellenfeest foto's kunnen ook dienen als basis voor het aangrijpen shower games.

Raad eens wie

Voor dit spel, vragen elke gast om een ​​foto van haar trouwdag of van de trouwdag van iemand in haar familie te brengen. Zet alle foto's op een grote poster bord en wijs elk een nummer met behulp van post-it notes. Geef elke gast een papier met de cijfers en spaties; laat ze het jaar van het huwelijk voor elke foto te schrijven. De persoon met de meeste juiste antwoorden wint. Voor extra plezier, hebben elke gast proberen ook om de bruid te identificeren in de foto's.

Collage stellen

Verzamel een aantal foto's van het paar samen door de jaren heen. Ook het verzamelen van de kindertijd foto's van elk van hen. Maak een collage met deze foto's, het plaatsen van de collage op een poster boord voor weergave op het vrijgezellenfeest. Als je het professioneel ingelijst, kunt u deze voorleggen aan de bruid-to-be aan het einde van de douche.

foto Puzzle

Neem een ​​foto van het paar en hebben het opgeblazen in een groter formaat, zoals 11x14. Maak een aantal kopieën van de vergrote foto. Snijd het beeld omhoog in vele kleine stukjes. Breek de gasten in teams en daag ze uit om de puzzel samen te stellen om de originele foto te onthullen. Het eerste team om de taak te volbrengen wint.

Share This Post