Index / wettelijk / Formulieren voor de ontbinding van het huwelijk in Ohio

Share This Post

wettelijk

Formulieren voor de ontbinding van het huwelijk in Ohio

Echtscheidingen zijn vaak bitter, uitgesponnen geschillen, maar soms echtgenoten akkoord te bereiken en te scheiden in der minne. Wanneer dit gebeurt, Ohio wet staat stellen om gezamenlijk dossier voor wat een heet "de ontbinding van het huwelijk.&qu

AdvertisementEchtscheidingen zijn vaak bitter, uitgesponnen geschillen, maar soms echtgenoten akkoord te bereiken en te scheiden in der minne. Wanneer dit gebeurt, Ohio wet staat stellen om gezamenlijk dossier voor wat een heet "de ontbinding van het huwelijk." Dit is een no-fault versie van echtscheiding voor echtgenoten die in volledige overeenstemming over hoe ze hun huwelijk te beëindigen. Het echtpaar kan afstand doen van vele formaliteiten die kunnen vertragen de traditionele scheiding proces, wat resulteert in een snellere en minder omslachtig verbreken van de echtelijke relatie.

Residency Requirement

Voordat u indienen voor een ontbinding van het huwelijk in Ohio de slag te gaan, moet u ervoor zorgen dat u en uw echtgenoot in aanmerking komen. Eén van jullie moet hebben gewoond in Ohio voor ten minste zes maanden voordat u ofwel een echtscheiding of ontbinding van het huwelijk kan nastreven.

scheiding overeenkomst

U en uw echtgenoot moet bereiken en schrijf een scheiding overeenkomst voordat u een papieren dossier voor ontbinding van je huwelijk. U kunt deze formulieren via online juridisch document providers of schrijf er zelf een. De scheiding overeenkomst beschrijft precies hoe u wilt uw woning te verdelen, met inbegrip van onroerend goed, auto's, bankrekeningen en levensverzekeringen. Je moet ook aandacht besteden aan hoe je gaat om uw schulden te verdelen en of een van jullie huwelijk ondersteuning betaalt - ook wel alimentatie - naar de andere. Als u minderjarige kinderen, moet u beschikken over een voogdij regeling en kind te ondersteunen bedrag. De scheiding overeenkomst moet worden ondertekend door u beiden en worden notariële.

ontbinding Petitie

Nadat u uw scheiding akkoord hebt voltooid, moet je dan het verkrijgen van een vorm van de rechtbank of een juridisch document provider wel een "Petitie voor ontbinding van het huwelijk." Dit formulier is kort en erkent dat u voldoet aan de vereiste ingezetenschap. Het omvat de datum en locatie van uw huwelijk en merkt op dat de manier waarop u wilt eigendom, bewaring en ondersteuning op te lossen is opgenomen in een bijgevoegd scheiding overeenkomst. Als onderdeel van de petitie, moet u invullen van een Financial Disclosure Affidavit. De verklaring is een verklaring onder ede aanbieden van uw respectieve inkomen, activa en uitgaven.

vrijstellingen

Je moet een aantal extra "waiver" documenten met de ontbinding pakket omvat wanneer u uw papierwerk bij de rechtbank indienen. Deze zijn kort en meestal alleen om uw handtekening. De eerste is een Waiver of Service, die erkent dat je hebt ontvangen een exemplaar van de ontbinding documenten en je afzien van je recht onder Ohio wet om de scheiding papierwerk fysiek aan u geleverd hebben. Je moet ook een Waiver van Venue, waardoor uw recht om bezwaar te maken tegen de ontbinding wordt ingediend in de verkeerde rechtbank. Next is een Waiver of Representation, die gewoon betekent dat u en uw echtgenoot ervan bewust dat je advocaten zou hebben ingehuurd, maar kozen ervoor niet te zijn. Je moet een afstand van veertien dagen bezwaartermijn, een document waarin staat dat je afstand doen van de periode van twee weken tijd voorzien in staat recht om bezwaar te maken de voorwaarden van de scheiding overeenkomst af te ronden. Als u dit document omvatten, zal uw ontbinding definitief sneller geworden. Je moet ook een onroerend goed divisie waiver en een financiële verklaring van afstand, waarin staat dat u tevreden bent met voorwaarden van uw overeenkomst met betrekking tot eigendom zonder een onafhankelijke bepaling van de rechter zijn.

ontbinding besluit

Het uiteindelijke document dat u moet indienen is de werkelijke ontbinding besluit. Wanneer dit wordt ondertekend door de rechter, het officieel verbreekt uw echtelijke relatie. Nadat je al je papieren hebt ingediend, zal de rechtbank een hoorzitting te houden - meestal binnen 30 tot 90 dagen na het indienen - en bekijk uw akkoord en het papierwerk voor de volledigheid. De rechter zal dan ondertekenen het decreet, dat de ontbinding zal afronden, en u zal worden gebonden door de voorwaarden van de scheiding overeenkomst.

Share This Post