Index / Eten drinken / Foods & Vegtables Laag in Kalium

Share This Post

Eten drinken

Foods & Vegtables Laag in Kalium

Het maakt niet uit welk dieet regime of nutritionele behoeften bent u op zoek naar, zijn er natuurlijke voedingsmiddelen die precies bieden wat u nodig heeft. Een low-kalium-dieet wordt vaak aanbevolen als u nier- aandoeningen of het nemen van bepaal

Advertisement

Het maakt niet uit welk dieet regime of nutritionele behoeften bent u op zoek naar, zijn er natuurlijke voedingsmiddelen die precies bieden wat u nodig heeft. Een low-kalium-dieet wordt vaak aanbevolen als u nier- aandoeningen of het nemen van bepaalde medicijnen. Natuurlijke voedingsmiddelen die zijn laag in kalium zijn kunnen gemakkelijk worden gevonden en bereid zijn om een ​​verscheidenheid aan culinaire voorkeuren aan te vullen.

koolhydraten

Voedingsmiddelen zoals pasta, rijst, koekjes en andere broodproducten alle in aanmerking komen als low-kalium koolhydraten. Eet volkoren brood, volkoren pasta, bruine rijst en suikervrije koekjes waar mogelijk. Omdat koolhydraten soms beperkt zijn voor bepaalde dieetwensen, contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat deze aanpak is aan te raden.

fruit

Veel fruit kan worden gegeten op een low-kalium-dieet, waaronder appelen, abrikozen, perziken, peren, bosbessen en cranberry's. Eet ze alleen of wees creatief, het toevoegen van een paar van deze vruchten in salades tijdens de lunch of het mengen met yoghurt in de ochtend.

Groenten

Een ruime selectie van groenten worden ook aanbevolen voor low-kalium eten. Een aantal dat het hoofdbestanddeel van veel maaltijden --- met inbegrip van uien, paprika, maïs en aardappelen zijn --- op de lijst staan. Andere groenten die de cut te maken bevatten asperges, wortelen, groene bonen, komkommer, kool, boerenkool, champignons en sla. Veel van deze groenten lenen zich voor salades en roergebakken maaltijden voorgerecht.

Share This Post