Index / Persoonlijke financiën / Fondsenwerving Ideeën voor Fire Slachtoffers

Share This Post

Persoonlijke financiën

Fondsenwerving Ideeën voor Fire Slachtoffers

Toen een brand een ramp, de resultaten zijn verwoestende - slachtoffers vaak ontsnappen met weinig meer dan de kleren op hun rug. Fondsenwervers voor brand slachtoffers een medelevende manier om ondersteuning te bieden. Het kiezen van de juiste fonds

Advertisement

Toen een brand een ramp, de resultaten zijn verwoestende - slachtoffers vaak ontsnappen met weinig meer dan de kleren op hun rug. Fondsenwervers voor brand slachtoffers een medelevende manier om ondersteuning te bieden. Het kiezen van de juiste fondsenwerving idee kan het verschil maken in hoeveel u in staat bent om te verzamelen in goederen, diensten en geld bent te maken.

Mensen houden ervan om te eten, dus een cook-off is een grote fundraiser. Centreer de cook-off rond warme en kruidige gerechten zoals chili of cayenne gebraden kip. Zuidelijk en zuidwestelijk keukens bieden veel mogelijkheden. Deelnemers kunnen betalen kookt te gaan, en om te eten. Wanneer de mensen aankomen, das het thema om het vuur slachtoffers met behulp van een slogan zoals 'vuur voor koken, niet voor de vernietiging van huizen.' Doneren restjes rechtstreeks naar de slachtoffers, of nodig hen aan de cook-off als eregasten.

Brandweerlieden routinematig reizen van hun brandweerkazernes te geven aan kinderen, meestal door middel van schoolprogramma's. Zorg voor deze tours met uw brandweer. Bekendheid aan de gebeurtenis en vragen om donaties aan de deur. Indien de instantie beschikt over de middelen beschikbaar zijn, kan de brandweer in staat zijn om korte ritten te geven in hun trucks voor extra donaties. Het station is de perfecte omgeving om te informeren over brandveiligheid, en de brandweer kunnen de gasten praten over wat te doen als er brand uitbreekt in huis.

De meeste mensen gebruiken kalenders, zodat de verkoop van hen kan helpen geld in te zamelen voor de slachtoffers brand. Hoewel u een agenda's kunnen verkopen, die met een brandveiligheid thema zijn het meest geschikt. Wilt u een luchtige benadering, kunt u uw eigen agenda te maken, en vraag vrijwilligers van de plaatselijke brandweer om te poseren voor het. Elke plaatselijke drukkerij moet in staat zijn om af te drukken en binden de kalenders voor u, als u deze optie kiest. Als je gewone agenda's te verkopen, vraag lokale verkopers te doneren wat je nodig hebt.

Game toernooien en game avonden zijn goed fondsenwervers voor brand slachtoffer, omdat ze familie-georiënteerde en een beroep op mensen van alle leeftijden. Opties zijn onder andere sporten zoals voetbal of honkbal, evenals bordspellen zoals schaken of dammen. Om een ​​beroep op kinderen en jongeren, proberen video games. Veel tieners zijn tech-savvy, dus moet je een probleem om de games te werken niet. Je kan ook vragen om donaties van speelgoed en andere entertainment items, in aanvulling op de monetaire donaties. Dit zijn geen "noodzakelijke" items, maar ze kunnen geesten van de slachtoffers te nemen van het vuur - items zoals teddyberen zijn vooral troostend voor jonge kinderen.

Vraag lokale leveranciers om de veiligheid van apparatuur die nuttig zijn voor brandpreventie en veiligheid, kan zijn, zoals EHBO-kits, brandtrap ladders, brandblussers en brandmelders te doneren. Verkopen deze items in een evenement en geef de opbrengst aan de slachtoffers. Het leuke van deze optie is dat, net als de brandweerkazerne tours, heb je de kans om mensen over brandveiligheid te onderwijzen, en hopelijk, het voorkomen van toekomstige brand rampen.

Share This Post