Index / Bruiloften / Flower Girl Kapsels

Share This Post

Bruiloften

Flower Girl Kapsels

Een bloem meisje is de gelukkige meisje gekozen om de bruid het gangpad vooraf op een bruiloft, beregening bloemblaadjes als ze gaat. Ze is meestal een familielid of dochter van een goede vriend van de bruid of bruidegom. Een bloem meisje is vaak een

AdvertisementEen bloem meisje is de gelukkige meisje gekozen om de bruid het gangpad vooraf op een bruiloft, beregening bloemblaadjes als ze gaat. Ze is meestal een familielid of dochter van een goede vriend van de bruid of bruidegom. Een bloem meisje is vaak een miniatuurversie van een bruid, gekleed in het wit. Er zijn zo veel schattige kapsels voor bloem meisjes want er zijn voor bruiden zelf.

formele Looks

Een bruid hebben vaak een thema voor haar bruids partij kapsels, met inbegrip van het bloemenmeisje. haar van het meisje wordt gewoonlijk gecombineerd op dezelfde wijze als de bruidsmeisjes of de bruid zelf. Eén blik vaak gezien in bruiloft kapsels zijn formele updos. opsteekkapsel Een bloem meisje moet geschikt zijn voor haar leeftijd. Als de bruid heeft formele krullen rondom een ​​strakke knot, zou een goede look voor de bloem meisje een paardenstaart boven op het hoofd of op de kruin, met rank krullen opknoping beneden. De look is formeel, maar nog steeds jeugdig.

Casual Dos

Sommige bruiden willen dat hun bloem meisje om een ​​meer casual kapsel te hebben. Als het meisje heeft lang haar, soms is het mooiste gelaten opknoping lang en glanzend. Een mooi compromis is te trekken van de voor- en zijkanten van het haar, waardoor de achterkant lang. Het haar wordt geknipt of in een paardenstaart houder aan de kroon van het hoofd. Deze half-up doen is heel jeugdig, maar nog steeds geschikt voor een formele gelegenheid en de kans om te blijven kijken netjes gedurende de dag. Krul het haar met grote krulspelden dus het is golvend om deze look te vullen.

Korte Stijlen en jonge meisjes

Als de bloem meisje is een peuter, kan het haar nog steeds erg goed en ze misschien te jong om stil te zitten voor uren in een kappersstoel zijn. De beste look voor een peuter is vaak haar eigen schattig, natuurlijke stijl, met leuke haarspeldjes houdt het op zijn plaats. Als de bruid wil haar bruidsmeisje in een updo en zij is een peuter of heeft kort haar, een haarstuk is een goede optie. haar van het meisje wordt opgestoken op de kroon, of in een paardenstaart, indien lang genoeg. Dan is een haarstuk van krullen die passen bij haar kleur vastmaakt op de top. Deze look is eenvoudig en snel voor gekronkel kleine bloem meisjes.

Tiara's, hoofdbanden en Bloemen

Soms is de perfecte look voor haar een bloem meisje heeft minder te maken met uitgebreide styling en meer te maken met de perfecte accessoire. Elk meisje zou worden opgewonden om een ​​tiara als een prinses te dragen. Dit is vooral mooi als de bruid draagt ​​een tiara ook. Hoofdbanden die overeenkomen met de bruiloft kleuren of die linten opknoping beneden zijn een schattige look voor meisjes met kort haar. En misschien wel de meest perfecte accessoire voor een mooi kleine bloem meisje is bloemen. pin gewoon haar haar aan de zijkanten en zet bruiloft bloemen in, of een kroon van bloemen en linten voor haar om te dragen.

Share This Post