Index / Tuin / Flower Betekenis & Wild Rose

Share This Post

Tuin

Flower Betekenis & Wild Rose

De term "wilde roos" betekent in het algemeen een soort roos, onaangetast door veredelaars, want het is gevonden in zijn natuurlijke habitat. Meestal soorten rozen zijn wit, roze of rood en hebben vijf bloemblaadjes per stuk. In de traditionele

AdvertisementDe term "wilde roos" betekent in het algemeen een soort roos, onaangetast door veredelaars, want het is gevonden in zijn natuurlijke habitat. Meestal soorten rozen zijn wit, roze of rood en hebben vijf bloemblaadjes per stuk. In de traditionele taal van bloemen, wilde rozen hebben meer dan één betekenis.

De taal van bloemen

De "taal van bloemen," een traditie die specifieke betekenissen en gevoelens toeschrijft aan verschillende soorten bloem, heeft wortels in het oude China en het Midden-Oosten. Het kwam in Europa in het begin van de 18e eeuw en werd populair in de 19e eeuw bewind van koningin Victoria.

Wild Rose Betekenis

Een enkele wilde roos betekent 'eenvoud' in de taal van bloemen. De hondsroos (Rosa canina), een Europese soorten roos, betekent 'vreugde en verdriet. " In het algemeen, roze rozen betekenen "vriendschap en geluk," witte rozen betekenen "zuiverheid" of "Ik ben het waard van je, 'en rode rozen betekent" liefde ".

Wild Rose Feiten

Wilde rozen uit verschillende regio's van 's werelds noordelijk halfrond zijn de ouders van binnenlandse rozen van vandaag. Zelfs rozen zoals de Gallicas, Damasks, Centifolias, die nu worden aangeduid als "oude rozen," werden gekweekt uit soorten rozen.

Share This Post