Index / wettelijk / Florida Reclassering Laws

Share This Post

wettelijk

Florida Reclassering Laws

Volgens Florida wet, kunnen mensen veroordeeld voor een misdrijf in Florida verschillende soorten straffen, met inbegrip van opsluiting, boetes en reclassering te ontvangen. De wetten die proeftijd in Florida worden geleid door bepaalde toestand stat

AdvertisementVolgens Florida wet, kunnen mensen veroordeeld voor een misdrijf in Florida verschillende soorten straffen, met inbegrip van opsluiting, boetes en reclassering te ontvangen. De wetten die proeftijd in Florida worden geleid door bepaalde toestand statuten. Rechterlijke instanties moeten over het algemeen volgen wettelijke richtlijnen bij het bepalen van de voorwaarden van de proeftijd.

Gebruik

In Florida, kan de rechter een termijn van de proeftijd op te leggen in een strafzaak waarin de mogelijke straf is iets anders dan de dood. Dit omvat alle strafzaak, al dan niet werd berecht door een jury, of wanneer een exceptie van schuld of geen wedstrijd is ingevoerd. Rechterlijke instanties kunnen een criminele verdachte op proef plaatsen als ze geloven dat de persoon is het niet waarschijnlijk om deel te nemen in een crimineel gedrag, en als de wet een periode van opsluiting of andere straf niet nodig. Indien de rechter plaatst een verdachte op proef, kan het ook bestellen de persoon om een ​​deel of het geheel van de proeftijd bij een residentie of niet-residentiële voorziening die door de Florida Department of Corrections of de Florida Department of Children and Family Services (Florida statuten dienen 2009 § 948,01).

Conditie

In Florida, de algemene voorwaarden van de proeftijd onder gezag van een reclasseringsambtenaar, blijven werken, blijven binnen een bepaalde plaats of gebied, waardoor herstelbetalingen voor schade veroorzaakt of gestolen goederen, het ondersteunen van juridische laste, niet associëren met degenen die betrokken zijn bij criminele activiteiten en onderwerpen aan willekeurige drug en alcohol testen, zoals voorgeschreven door ofwel de rechter of de reclassering. Rechtbanken kan ook in het kader van de voorwaarden van de proeftijd een order voor de verdachte tot een taakstraf uit te voeren. Deze diensten moeten worden uitgevoerd voor een belasting-ondersteunde of belasting vrijgestelde organisatie, met toestemming van die organisatie (Florida statuten 2009 § 948,03).

intrekkingen

Omdat de verdachte blijft het uitvoeren van de voorwaarden van zijn proeftijd, wordt hij opgevolgd door een reclasseringsambtenaar. Als op enig moment de reclasseringsambtenaar gelooft dat de verweerder niet naleven van de door de rechtbank opgelegde voorwaarden, kan ze de verdachte te arresteren voor overtreding van de proeftijd. Ze kunnen ook direct wetshandhaving tot de verdachte te arresteren, of het indienen van een verklaring bij de rechtbank. Als de rechter vaststelt dat de feiten voldoende zijn, kan het de verdachte te verschijnen voor de rechtbank of de afgifte van een bevel tot aanhouding van de verdachte te bestellen. Eenmaal ingesteld bij de rechtbank, na een arrestatie of om de rechter te verschijnen zal een hoorzitting houden om te bepalen of de feiten rechtvaardigen intrekken, wijzigen of voortzetting van de proeftijd van de verweerder
(Florida Statuten 2009 § 948,06).

Share This Post