Index / wettelijk / Florida Common Marriage Laws

Share This Post

wettelijk

Florida Common Marriage Laws

De instelling van het huwelijk, voor zover de wet betreft, is een burgerlijk contract bereid volwassenen aangegaan. Florida heeft tal van wetten die huwelijken en de problemen die voortvloeien uit hen regeren. Deze wetten omvatten alles van die getro

Advertisement

De instelling van het huwelijk, voor zover de wet betreft, is een burgerlijk contract bereid volwassenen aangegaan. Florida heeft tal van wetten die huwelijken en de problemen die voortvloeien uit hen regeren. Deze wetten omvatten alles van die getrouwd met hoe het huwelijk vergunning wordt afgegeven kan krijgen.

In het algemeen kan iedereen van 18 jaar of ouder trouwen in Florida, zolang zij wettelijk in staat om het verlenen van toestemming. Als een van beide partijen is over de leeftijd van 16, maar onder de leeftijd van 18, moet hij of zij de rechter voorleggen schriftelijk, notariƫle bewijs van toestemming van de ouders. Als het paar bevestigt zij zijn de ouders van een kind, maar de rechter kan een huwelijk licentie te verlenen zonder de toestemming van de ouders. Het kan ook een huwelijk petitie aan deze paren toe te kennen als een arts bevestigt dat de vrouw zwanger is.

Florida wet vereist dat elke reiziger die wil trouwen in de staat moet een aanvraag voor een huwelijk licentie. Deze certificaten worden afgegeven door de provincie rechter rechter of de griffier van de rechtbank, en kost $ 25, plus nog eens $ 25 naar bestand - $ 50 in totaal. Florida wet staat stellen om deel te nemen in een voorhuwelijkse voorbereiding cursus aangeboden door een geregistreerde cursus provider. Als het paar deze klasse heeft genomen en presenteert een geldig certificaat van voltooiing op het moment van het indienen van hun huwelijk licentie, wordt de totale kosten verminderd met $ 32,50.

De staat Florida heeft geen huwelijk door middel van gemeen recht mogelijk te maken. Echter, de staat doet herkennen elk geldig huwelijk, en een paar het aangaan van het huwelijk door common law in staten die het mogelijk maken voor haar worden beschouwd als wettelijk gehuwde in Florida. Om te trouwen in het kader van het gemeen recht, moeten paren meestal tonen drie dingen: Ze woonden in een staat die common law huwelijk erkend; ze van plan om te trouwen; hield zichzelf als getrouwd; en waren van de wettelijke leeftijd ten tijde van het huwelijk.

Share This Post