Index / Reizen / Florida All Inclusive Resorts on the Ocean

Share This Post

Reizen

Florida All Inclusive Resorts on the Ocean

Brengt u uw vakantie in Florida op de oceaan, en je geen zorgen over maaltijden, fooien of het betalen voor individuele sport of entertainment. Met een all-inclusive vakantie, zijn al die kosten opgenomen in de up-front prijs. Gaan zwemmen, zonnen, v

AdvertisementBrengt u uw vakantie in Florida op de oceaan, en je geen zorgen over maaltijden, fooien of het betalen voor individuele sport of entertainment. Met een all-inclusive vakantie, zijn al die kosten opgenomen in de up-front prijs. Gaan zwemmen, zonnen, vissen of golfen --- alles wat het resort biedt zonder extra vergoeding. Sommige resorts zijn koppels-oriented, met veel cocktails inbegrepen, terwijl anderen meer gezinnen tegemoet te komen.

Ocean Key Resort en Spa

Dit resort in Key West beschikt over een inclusive "paradijs pakket," met inbegrip van drie maaltijden per dag, een spa credits, vier cocktails per gast en de eerste klas accommodaties. Ocean Key Resort en Spa, gelegen aan het begin van Duval Street, kijkt uit over de meet-up van de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico. Hoofd op een glazen bodem boottocht vanuit de jachthaven, of kies een visserij charter. Kamers zijn uitgerust met gratis high-speed draadloos internet, bubbelbaden, een 42-inch televisies, mini-bar en een gemeubileerd balkon.

Ocean Key Resort en Spa

Zero Duval Street

Key West, FL 33040

305-296-7701

oceankey.com

Amelia Island Plantation

all-inclusive pakket Amelia Island Plantation omvat drie maaltijden per dag met een keuze uit negen restaurants in het resort. Het bevat ook golf, tennis, fitness centrum, surf vissen, fietsen, natuur tours en programma's voor kinderen. U kunt kiezen uit kamers of maximaal drie-slaapkamer villa's, vele met uitzicht op zee of de golfbaan. Huisdieren zijn toegestaan ​​in sommige accommodaties. Villas zijn onder andere een volledig uitgeruste keuken, en elke villa gebied heeft ten minste één pool. De 1350-acre eiland grenst aan de Atlantische Oceaan aan de ene kant en de Intracoastal Waterweg aan de andere kant.

Amelia Island Plantation

6800 First Coast Highway.

Amelia Island, FL 32034

888-261-6161

aipfl.com

Little Palm Island Resort and Spa

Aankomt met de motorboot op het privé-eiland in de Florida Keys. Verblijf in rieten dak, zee-front kamers met champagne bij aankomst. Ervaar gastronomisch dineren op het strand of slok wijn op de oceaan-front veranda. Verwen uzelf in de spa. Alle maken deel uit van de all-inclusive pakket aangeboden op deze vijf en een half acre eiland, met slechts 30 suites beschikbaar, zodat niemand voelt druk. Kinderen ouder dan 16 jaar zijn toegestaan, maar geen huisdieren.

Little Palm Island Resort and Spa

28500 Overseas Highway

Mijl Marker 28.5

Little Torch Key, FL 33042

800-343-8567

littlepalmisland.com

Share This Post