Index / Wensen en Feesten / Float Ideeën voor Veteran Parade

Share This Post

Wensen en Feesten

Float Ideeën voor Veteran Parade

Veteran's Day is een speciale dag voor veteranen van onze natie te eren. Het is een tijd om te zeggen dank aan de dierenartsen voor hun dienst en aan degenen die hun leven in de strijd hebben verloren eren. Veteran's Day vieringen omvatten parades. E

AdvertisementVeteran's Day is een speciale dag voor veteranen van onze natie te eren. Het is een tijd om te zeggen dank aan de dierenartsen voor hun dienst en aan degenen die hun leven in de strijd hebben verloren eren. Veteran's Day vieringen omvatten parades. Een veteraan Day parade float moet respectvol naar de dierenarts en hun familie, en beschikken over een patriottische of militaire thema.

patriotic Themes

Een rood, wit en blauw thema paradevlotter is aangewezen op Veteran's Day. Gebruik grote kartonnen uitsnijdingen geschilderd te lijken op 'Uncle Sam' en hebben betrekking op de vlotter in de kleuren rood, wit en blauw metallic slinger. Voeg Amerikaanse vlaggen aan de voor- en achterkant van de vlotter en het volkslied en andere patriottische liedjes af te spelen via een luidspreker. Voeg gele linten om het ontwerp te eer voor die soldaten die momenteel dienen te tonen.

Eren en Memorial Thema's

Veteran's Day is bitterzoet voor de families die een geliefde oorlog of militaire dienst hebben verloren. Maak een gedenkteken thema float om deze families te eren. Vergroot foto's van de lokale bevolking die werden gedood in de strijd of militaire dienst. Monteer de foto's op schuimkern en voeg rode, witte en blauwe anjers rond de foto's om het te kaderen. De vlotter moet een algemeen respectvol thema dragen en campy of schattige elementen niet bevatten. U kunt er ook voor kiezen om te eren die de dierenarts die zijn gepensioneerd of zelfs actief te serveren. Schrijf "Dank je wel!" Op een banner die hangen langs de achterkant van de vlotter. Vraag lokale veteranen te rijden op de vlotter.

Specifieke Wars of Battles Theme

Focus een Veteran's Day parade float thema op een specifieke oorlog of strijd. Bijvoorbeeld, als je ervoor kiest om de Tweede Wereldoorlog te benadrukken, hebben acteurs in historische kleding rijden op de vlotter en speel big band muziek op de belasting luidspreker. Vergroot foto's van de lokale veteranen uit de Tweede Wereldoorlog te geven op de vlotter. Zorg ervoor dat "World War II" te schrijven over een banner op de vlotter zodat het publiek het thema van de vlotter zal het weten. U kunt er ook voor kiezen om een ​​vlotter te erkennen dierenartsen van Vietnam zijn voorzien. Speel 1960-tijdperk muziek en hebben acteurs dragen periode kleding. Zorg ervoor dat u respectvol en eren met decor float ideeën te zijn.

Andere Veteraan Parade Float Ideeën

Veteran's Day parade van praalwagens kunnen specifieke takken van het leger of specifieke types voor dierenartsen te markeren. Zo kan een vlotter vrouwen die hebben gediend te eren. Gebruik insignes van Army Corps de Women's om de vlotter te versieren en zijn voorzien van vrouwelijke veteranen op de vlotter, hetzij door middel van foto's of in persoon. Als er een lokaal goed doel dat de behoeften van vrouwelijke militaire leden en gezinnen bedient, reclame voor de organisatie door het opnemen van hun naam, website of telefoonnummer op de vlotter. U kunt ook de vlotter te gebruiken als een middel om de parade deelnemers aan te moedigen om militaire takken, zoals de Nationale Garde te sluiten.

Share This Post