Index / Onderwijs / Float Ideeën voor een High School Homecoming

Share This Post

Onderwijs

Float Ideeën voor een High School Homecoming

Veel middelbare scholen maken drijvers voor hun thuiskomst parades aan de gemeenschap rally voor de grote wedstrijd. Sommige scholen hebben een competitie tussen underclassmen en upperclassmen waarin elke wordt beoordeeld door de creativiteit en de t

Advertisement

Veel middelbare scholen maken drijvers voor hun thuiskomst parades aan de gemeenschap rally voor de grote wedstrijd. Sommige scholen hebben een competitie tussen underclassmen en upperclassmen waarin elke wordt beoordeeld door de creativiteit en de technische moeilijkheidsgraad van de vlotter ontwerp. Float ideeën voor een middelbare school thuiskomst zijn niet alleen over thema's. Deze ideeën zijn onder andere bouwtechnieken en materialen om de praalwagens duurzamer en professioneel ogende maken.

Pomps

Met behulp van kippengaas, lijm en papier weefsel, kunt u een float die zowel professionele en creatieve ziet creëren. Snijd het kippengaas in rechthoeken en nieten ze op houten frames die zal hangen van de bodem van de trailer. Op deze banners kunt u de naam van uw middelbare school, jaar, klasse of een pittige slogans.
Print uw woorden in een groot lettertype en plak ze achter de frames te gebruiken als een sjabloon. Het uiteinde van een halve inch diameter houten deuvel in het midden van een stuk van 2-door-2-inch tissuepapier. Losjes draai het papier om de plug en dompel de onderkant van deze in lijm. Zorg dat er geen lijm te krijgen op de top van de papieren. Gebruik de plug aan het weefsel of pomp duwen, in een van de openingen in het gaas. Blijf dit doen totdat uw banner is voltooid. U kunt deze zelfde Pomping techniek gebruiken om personages, borden en andere stukken te creëren voor de vlotter ontwerp.

materialen

Gebruik dezelfde Pomping techniek die wordt gebruikt met kippengaas, behalve in plaats van het lijmen van de pracht in de draad gaten, vindt u de onderkant van de pracht lijm op een stuk karton. Snij het karton in banners die past rond de onderkant van de wagen of trailer als de rokken van de vlotter. Print de woorden een groot lettertype en lijm de papieren aan de voorzijde van het karton.
Het is nuttig voor de vrijwilligers als u noten op het papier van welke kleur te gebruiken waarin plekken maken. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de achtergrond geel en de letters blauw en wit, dan is de letter Y in een paar verschillende plekken rond de achtergrond en de letters B en W in wisselende brieven te schrijven.

Share This Post