Index / Hobby's, Games & Toys / Flash-Card Games for Kids

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Flash-Card Games for Kids

Flash-kaarten kunnen een manier om kinderen op te voeden en om plezier met hen op hetzelfde moment te zijn. Er zijn talloze flash-card games, zoals geheugen en wiskunde vragen. In aanvulling op de flash-kaarten, alles wat je echt nodig hebt is een po

AdvertisementFlash-kaarten kunnen een manier om kinderen op te voeden en om plezier met hen op hetzelfde moment te zijn. Er zijn talloze flash-card games, zoals geheugen en wiskunde vragen. In aanvulling op de flash-kaarten, alles wat je echt nodig hebt is een potlood, en je bent klaar om een ​​aantal spelletjes spelen met je kinderen.

Wiskunde

Het primaire doel van dit spel is om kinderen te helpen leren hoe je elementaire rekenkundige bewerkingen te doen. Je moet een wiskundige probleem aan de ene kant van de flash-kaart en het antwoord op de andere te hebben. Begin met slechts het tonen van het probleem kant en zien of uw kind kan komen met het antwoord voordat je haar de oplossing aan de andere kant te laten zien. U kunt komen met een punten systeem waarbij je een punt te belonen voor elk juist antwoord en een beloning na een bepaald aantal punten.

Woordenschat

Heeft u een woordenschat woord aan de ene kant van de flash-kaart met een foto afbeelding van het woord aan de andere kant. Begin met het tonen van de foto van links naar uw kind en zien of hij kan komen met de bijbehorende woord. Ook hier kunt u een puntensysteem met beloningen voor uw kind aan te moedigen te hebben.

Geheugen

Het klassieke spel van het geheugen is leuk van begin tot eind. Krijg je kind betrokken zijn door het tekenen van twee identieke foto's op twee flash-kaarten. Als je genoeg paren, kun je het spel spelen door het opgooien van alle flash-kaarten. Laat uw kind proberen om een ​​bijpassend paar te vinden door het opgooien twee kaartjes tegelijk. Als ze niet overeenkomen, draait u de twee kaarten terug over, zodat ze weer naar beneden. Als u of uw kind een juiste match maakt, verwijdert u de aangepaste kaarten en zet ze naast je. Aan het einde van het spel, de persoon met de paren van overeenkomstige kaarten wint.

Share This Post