Index / Persoonlijke financiën / Financiële hulp voor een patiënt kanker

Share This Post

Persoonlijke financiën

Financiële hulp voor een patiënt kanker

Kanker heeft de capaciteit om een ​​enorme financiële gewicht te plaatsen op iemands schouders. Patiënten accumuleren vaak een toenemende schuldenlast als gevolg van dure behandelingen. Zelfs als een persoon heeft medische verzekering, betalen voor e

AdvertisementKanker heeft de capaciteit om een ​​enorme financiële gewicht te plaatsen op iemands schouders. Patiënten accumuleren vaak een toenemende schuldenlast als gevolg van dure behandelingen. Zelfs als een persoon heeft medische verzekering, betalen voor eigen risico kunnen beginnen met een individu financiën afbreken. Gelukkig, de middelen voor kankerpatiënten groeit en hulp kan de financiële lasten te verlichten vinden.

Verzekering

Veel kankerpatiënten betalen voor de behandeling door de zorgverzekering. Echter, de verzekering niet altijd alles dekken. Bij het vechten kanker, is het belangrijk dat de individuele houdt alle gezondheidszorg papierwerk georganiseerd. Men moet bijhouden van brieven, facturen, formulieren en iets anders dat in het huis, dat is gezondheid komt te houden. Informatie die afkomstig is van de arts of verzekeraar mag nooit worden weggegooid. Dit is belangrijk omdat deze types van documenten zijn vaak later nodig zijn om een ​​beroep als de verzekeringsmaatschappij betaling voor een behandeling ontkent.

Government Programs

Volgens het National Cancer Institute, zijn er verschillende plaatsen die kankerpatiënten financiële steun kan ontvangen. Een programma is de Hill-Burton-programma. Hill-Burton is een federale regering programma dat is bedoeld voor patiënten die zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor hun ziekenhuisopname. Een ander programma heet CancerCare, dat is een nationaal bureau dat informatie, ondersteuning en financiële hulp biedt aan mensen met kanker.

Vaticals

Levensbedreigende ziekten die veel medische zorg nodig hebben moeten ook een hoop inkomsten. In veel staten, kunnen kankerpatiënten hun levensverzekering te gebruiken als een bron van inkomsten. Dit is de zogenaamde "levende voordelen." De meest voorkomende levende voordeel heet een viatical. Een vitacial betekent dat de persoon zijn leven verzekering verkoopt aan een derde partij voor contant geld. Viaticals normaal gebeuren wanneer iemand een beperkte levensverwachting. De levensverwachting moet worden gecertificeerd door een arts om de viatical ontvangen. Het nadeel van een viatical is dat de individuele erfgenamen geen verzekering geld ontvangen.

lokale Programs

Kankerpatiënten moeten ook lokale programma's die hen zal helpen met niet-medische uitgaven zoals hypotheek of boodschappen te overwegen. Volgens Donna Duncan, de directeur van de Linda Creed Breast Cancer Foundation, kunnen kankerpatiënten meer kans om niet-medische hulp van lokale organisaties dan nationale krijgen. Omdat kanker is een dure ziekte, is het verstandig om zowel lokale en nationale middelen te onderzoeken.

overwegingen

Een van de laatste dingen die kankerpatiënten willen denken is geld echter als een kankerpatiënt, de montage van de gezondheid van facturen kan een probleem zijn. zorgtoeslag bevatten niet altijd alles, en zelfs individuen die worden beschouwd als goed verzekerd zijn, kunnen last hebben van financiële problemen. Gelukkig zijn er financiële middelen beschikbaar die een individu financieel kan helpen.

Share This Post