Index / tech / Feiten over Video Game Programming

Share This Post

tech

Feiten over Video Game Programming

Video game programmeurs schrijven software die video game personages en objecten veroorzaakt te bewegen gedurende een videogame wereld. Volgens de All Kunstonderwijs website, vanaf 2005, game-programmeurs verdiende tussen de $ 52.989 en $ 90.658 per

AdvertisementVideo game programmeurs schrijven software die video game personages en objecten veroorzaakt te bewegen gedurende een videogame wereld. Volgens de All Kunstonderwijs website, vanaf 2005, game-programmeurs verdiende tussen de $ 52.989 en $ 90.658 per jaar, afhankelijk van de ervaring.

functies

Een bachelor of science in de informatica met een specialisatie in video game programmering bereidt carrière zoekers voor het gebied van de game software schrijven. Volgens de Amerikaanse Sentinel University website, video game programmering afgestudeerden leren van de concepten van de informatica, de toepassing van software ontwerp tot het oplossen van echte problemen en de functie van algoritmen in het spel programmering.

Kenmerken

Video game programmering trekt mensen aan die graag het oplossen van puzzels en die ook videospelletjes spelen enthousiast. verkoop van de bedrijfstak Video game steeg bijna verdrievoudigd tussen 1996 en 2006, volgens All Kunstonderwijs. Het spel programmering beroep is snel gegroeid als de industrie heeft uitgebreid.

overwegingen

Bepaalde factoren hebben invloed op het salaris van een programmeur. Locatie, het niveau van ervaring, opleidingsniveau en de plaats van tewerkstelling dragen allemaal bij aan de winst.

Share This Post