Index / Gezondheid / Feiten over Mirena Birth Control

Share This Post

Gezondheid

Feiten over Mirena Birth Control

Als er een nieuwere vorm van anticonceptie is wat je wilt, zonder het gedoe van herinneren om het te nemen elke dag, kan Mirena goed zijn voor jou. Mirena is een T-vormig stuk gebracht door uw arts en kan effectief zijn voor maximaal vijf jaar. Wat i

Advertisement

Als er een nieuwere vorm van anticonceptie is wat je wilt, zonder het gedoe van herinneren om het te nemen elke dag, kan Mirena goed zijn voor jou. Mirena is een T-vormig stuk gebracht door uw arts en kan effectief zijn voor maximaal vijf jaar.

Wat is Mirena?

Mirena is een nieuwe vorm van anticonceptie voor vrouwen. Het verschil tussen Mirena en andere vormen van hormanal anticonceptie is dat zij oraal wordt ingenomen. Integendeel, Mirena is een T-vormig, klein, plastic, buigzaam stuk dat uw arts plaatsen in uw baarmoeder. Dit T-vormig stuk zal kleine hoeveelheden hormonen om de baarmoeder te leveren. Eenmaal geplaatst door uw arts, zal de patiënt moeten de draden controleren één keer per maand.

Wanneer beginnen

Ten eerste, raadpleeg dan uw arts over het gebruik van Mirena als vorm van anticonceptie. Als u beide besluiten dit is de beste vorm van anticonceptie voor u, moet uw arts het anticonceptiemiddel te plaatsen zeven dagen na uw periode voor de meest effectieve resultaten.

Voorzorgsmaatregelen en veiligheidsinformatie

Spotting bloed of continue bloeden kan optreden. Als dit wel gebeurt, neem dan contact op met uw arts als Mirena kan niet goed zijn voor jou. Hoewel Mirena wordt geplaatst door uw arts, het verschuiven kan optreden, en de kunststof kan vangen of zelfs punctie een deel van de baarmoeder. Studies hebben aangetoond dat Mirena ook bekken ontsteking kan veroorzaken; Dit gebeurt echter in minder dan 1 procent van de gebruikers. Als een van deze problemen zich voordoen, bel dan onmiddellijk uw arts.

voordelen

Mirena is tot 99 procent effectief. Vele vrouwen dat het niet een pil die moet dagelijks worden genomen; Daarom kunt u uw hoofd leeg van de dagelijkse routine. Mirena kan worden gestart en vervolgens gestopt op elk moment, als er kinderen wilde.

Kosten

De kosten van anticonceptie kan variëren, en waarschijnlijk zal afhangen van het type verzekering dat u. Hoewel Mirena iets duurder dan een pil of pleister kan in eerste instantie in de loop van de tijd, Mirena is meestal goedkoper.

Share This Post