Index / Tuin / Feiten over de Magnolia van de Ster van de Boom

Share This Post

Tuin

Feiten over de Magnolia van de Ster van de Boom

Hoewel afkomstig uit Japan, de ster magnoliaboom overleeft goed in vele delen van de Verenigde Staten. Het is een kleinere, decoratieve boom die opvalt in het voorjaar wanneer de bladeren is in volle bloei. De boom produceert een vrucht die is onopva

AdvertisementHoewel afkomstig uit Japan, de ster magnoliaboom overleeft goed in vele delen van de Verenigde Staten. Het is een kleinere, decoratieve boom die opvalt in het voorjaar wanneer de bladeren is in volle bloei. De boom produceert een vrucht die is onopvallend, zowel in toon en puin. Het wordt gebruikt in de groenvoorziening en is beschikbaar in een paar verschillende soorten.

Habitat

Star magnolia's zullen naar verwachting groeien in de zones 4 tot en met 8, die betrekking heeft op het grootste deel van de Amerikaanse gebieden waar het niet zal overleven onder Alaska, de noordelijke delen van Montana, North Dakota, Minnesota en Maine. Florida, de zuidelijke delen van Louisiana en Texas, en de kust een deel van Californië liggen ook in de zones niet geschikt voor de teelt van de ster magnolia.

Uiterlijk

In het voorjaar, nog voordat bladeren vormen, wit tot roze bloemen sieren de ster magnolia. Bloemen zijn 3-4 inch breed met 12 tot 18 smalle bloemblaadjes per bloem; ze zijn vaag geurig, maar zeer opvallend. Nieuwe bladeren ontstaan ​​met een bronzen tint en zet een donkergroene. Het blad van de herfst kleuren zijn geel koper. Collectieve fruit, bruin van kleur, opent naar een oranje rode zaad in de vroege herfst bloot te leggen. Ook sier is de bast. De stam is grijs van kleur en de twijgen zijn een glimmend bruin.

rassen

Variëteiten van de ster magnolia onder meer de Centennial, Rosea, Royal Star en Waterlelie. De Centennial, in 1972 uitgebracht door Harvard's Arnold Arboretum, groeit ongeveer 25 voet lang te zijn. Het is een piramidale plant met witte bloemen die een zweem van roze hebben. De Rosea heeft lichtroze bloemen en groeit tot een maximale hoogte van 15 voet. Roze knoppen open voor witte bloemen op de Royal Star, die groeit tot 10 voet lang te onthullen; het is een gemeenschappelijk commercieel voorkeur. De Waterlelie groeit tot 15 voet. Het heeft een geurige lichtroze tot witte bloemen die iets later dan de andere rassen te ontwikkelen.

Landschap

Star magnolia's worden niet beschouwd als een grote boom. Ze groeien tot een hoogte van 15 tot 20 voet. Zij over het algemeen vertakken bij de grond en een dichte kop met een breedte van 10 tot 15 voet, hierdoor zullen zij natuurlijk maken een bloeiende struik blik. Om een ​​"boom" look te creëren, kan de onderste bladeren worden gesneden om meer van de romp bloot te leggen. De boom wordt gebruikt als een werf specimen, te dekken en patio's te versieren, en om kleine ruimtes te vullen.

Beheer

Ster magnolia groeien in verschillende bodems zoals klei, zand en zure bodems. Ze hebben een matige droogte tolerantie, maar geen tolerantie voor zout of wortel concurrentie. Zij hebben behoefte aan veel zon, wat schaduw is oke, en regelmatige doses van kunstmest hen te helpen gezond te blijven. Het kan nodig zijn om te snoeien als takken ontwikkelen kanker ziekte. Frost kunnen verwonden voorjaar bloeit.

Share This Post